ColumnesDani CanalsNotícies

COLUMNA CANALS

Si bé qualsevol que tingui opinió formada sobre qualsevol tema i la vol compartir amb coneguts pot fer servir les xarxes socials, també és veritat que per aquelles contrades hi sol haver molta fressa, molta cridòria i que les reflexions i aportacions valuoses, hi són comptades.


En aquest marc només es pot saludar efusivament l’arribada d’un digital com és el lloret Gaceta “reborn”: amb tota seguretat serà un lloc de debat encès, però constructiu i lluny de la realitat accelerada que les xarxes ens fan viure post rera post. Va ser a través de Facebook, precisament, que em vaig assabentar que es buscaven col·laboradors i m’hi vaig oferir. La sorpresa va ser que els promotors van acceptar. I aquí estem, d’estrena.


Prometo polemitzar tant com pugui sobre tants i tants temes interessants que se’ns abraonen: en l’àmbit nacional, la independència de Catalunya, com no. En l’àmbit de les infraestructures, la perllongació de la C32 fins a Lloret de Mar, l’ampliació del Prat, el parc eòlic del Cap de Creus, la transició energètica, etc. En l’àmbit local sorgiran temes que segur s’emmirallaran en el passat, quan discutíem si la Riera havia de ser “Passeig de Gràcia” o “Rambla”. O si Fenals havia de tenir “Marina” o ser “ciutat dormitori”. O quan hi va haver el debat sobre l’arribada del tren!… En aquest poble tenim experiència sobrada sobre aquest tipus de debats!

L’ànim dels escrits serà opinar, sense pontificar ni sentenciar. Opinar per generar debat constructiu: les idees, compartides i treballades, solen donar molt millor fruit que els dogmes que qualsevol pugui tenir interioritzats.
I en això posaré l’esforç i el focus. L’objectiu serà, a priori, modest: procuraré no avorrir al lector (sempre que hi hagi un lector, clar!).

5 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button