Cartes al directorNotícies

Cartes al Director: “La desesperació davant dels llogaters incívics a Lloret”

Avui publiquem una Carta al Director que deixa palès la manca de civisme d’alguns llogaters i les destrosses i mals de caps que ocasionen als propietaris dels immobles:

La Carta…

Em dic Concepció P.A, veïna de Lloret i vull donar a conèixer a través d’aquest mitjà, Lloret Gaceta, el que m’ha passat amb uns llogaters del meu pis al barri del Molí a Lloret de Mar per tal de poder donar a conèixer aquest cas i així poder evitar que les persones que hagin de llogar en un futur puguin tenir aquesta alerta.

Antecedents del cas:

Vaig fer un lloguer amb opció a compra d’un pis al Molí a una parella de Lloret. Ja al començament va haver-hi alguns entrebancs, però el meu home els hi va fer confiança i els va donar una clau i permís per posar els mobles i això ens va obligar a acceptar les coses fins que van firmar el contracte perquè era durant la pandèmia i tots els tràmits oficials eren més complicats.

En passar el temps van començar a fallar en els pagaments, però amb la situació – mitja pandèmia – vam comprendre les possibles dificultats i amb paciència vam esperar si s’arreglava la situació dels inquilins, però al final, ja al present, no han pagat mai.

A banda de no pagar molts mesos de lloguer, han quedat a deure l’aigua, la llum, el gas, i les despeses de la comunitat. Però això no és prou, el pitjor de tot és que m’han destrossat el pis de mala manera, ja que tenien dos gossos dintre i els deixaven moltes hores sols, i amb totes les queixes dels veïns per aquest motiu.

Denuncia:

La parella a qui vaig llogar el pis son H.S.P, i S.S.G. són de Lloret, i viuen encara al Molí, passant de tot. A més de tot aquest enrenou dels impagaments i les destrosses, també hi va haver alguna amenaça i vocabulari desagradable, per la qual cosa vam decidir posar tot en mans d’una advocada que ha portat al cas fins al termini de la situació, amb les costes que tot això ocasiona. També hem fet la corresponent denúncia als Mossos d’Esquadra.

Missatge a la població

Perquè ho vull explicar des d’aquesta plataforma ciutadana que és el Lloret Gaceta?: doncs perquè la gent comprengui el perquè no hi ha pisos de lloguer, és un risc molt gran tenir llogaters, i ara amb la nova llei n’hi haurà menys perquè cada vegada això passa més. El perit de l’assegurança ens va dir que com a mínim, a Lloret hi ha un cas així cada setmana.

El pitjor és que els llogaters incívics queden impunes i aniran fent mal, fins a una altra, perquè encara faran al mateix en un altre lloc. Els propietaris no tenim ni protecció ni defensa davant els llogaters. Penso que amb la nova llei de lloguers els propietaris estaran encara més indefensos doncs permetran dos anys d’impagaments.

Gràcies a tots per llegir aquestes paraules escrites des de la impotència.

Avanç de la nova Llei de l’Habitatge apunt de ser aprovada pel Govern:

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona ja va criticar la nova Llei de l’Habitatge afirmant que provocarà l’augment de la manca de pisos de lloguer. Asseguren que la nova normativa crea certa inseguretat i acaba espantant els petits propietaris, ja que els preus dels lloguers seran “presoners dels d’anys anteriors”, les actualitzacions s’han intervingut i tindran dificultats per recuperar els pisos ocupats.

3 Comentaris

  1. Yo conozco varios casos de inquilinos q a pesar de pagar todos los meses religiosamente el alquiler. Y los servicios, cuando han DEJADO el piso al finalizar el contrato, los propietarios con todo el morro y desfachatez han pretendido y quedado con el deposito, asi que menos mal hay una nueva ley q proteja un poco a las personas q tienen q alquilar un piso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button