Cartes al directorNotícies

Cartes al Director: “La Cara B de la influent cala Sa Boadella”

Fa uns dies parlàvem del deteriorament i la deixadesa de la zona de lavabos de Punta Garbí a Fenals (recordeu que han estat tot l’estiu tancats i a conseqüència, el bosc del darrere de les instal·lacions ha estat l’alternativa per fer “les necessitats”). Avui seguim per aquesta zona i és que hem rebut una carta, breu però punyent, que ens explica el vergonyós estat en què es troba el camí d’accés a Cala Boadella. La carta l’escriu el Sr. Francisco José Hernández veí de Lloret de Mar i exposa el seu neguit pel que fa a la falta de manteniment d’aquesta bonica zona lloretenca.

Cal recordar que milers de persones visiten cada any aquesta cala, gairebé verge, atrets per la seva bellesa i els més curiosos per ser un dels escenaris de Lloret més utilitzat en diverses sèries i pel·lícules de renom… aquests visitants, en arribar a aquest “plató de Hollywood” mereixen tenir una experiència única, des de l’inici fins al final… però no és així, en arribar ja comencen a notar que el somni hollywoodià s’esvaeix.

Cartes al Director: “La Cara B de la cala Sa Boadella”

“Hola. Fa unes setmanes, el Sr. Alcalde ens va informar de la imminent obertura del camí de ronda des de Fenals a Lloret… Ens agraden aquestes notícies, però ens agradaria tant o més que a més de gastar milers d’euros en obres noves, no deixin de mantenir les que estan en ús.

El camí d’accés a la cala de Sa Boadella presenta un estat de deteriorament espectacular, és trist, és una vergonya. La tanca de separació del camí i el bosc està quasi desapareguda, tot trencat i tirat per terra, si no desaparegut… Li demanaría a aquest nou consistori, que compleixi amb les seves obligacions. Els nostres impostos són abusius i els serveis de manteniment zero. Fenals no es mereix el tracte despectiu del seu Alcalde com han fet fins ara l’últim govern”.

“Sa Boadella està condemnada a la degradació, avui parlem de la tanca, i l’accés, però es podria parlar de mil i un problemes. Salut”

Francisco José Hernández

Algunes imatges:


Informació adicional:

Platja d’aigua cristallina d’un blau intens que contrasta amb la magnitud del verd del bosc de pins que l’envolta. Aquesta cala, d’uns 250 metres de llarg, es considera l’essència de la Costa Brava pel seu paisatge i tranquil·litat. Sa Boadella està dividida per una gran roca anomenada “Sa Roca des Mig”, on es divideix per formar la Cala Sa Cova. Sa Boadella és coneguda popularment per ser una platja on es permet el nudisme, sobretot, en la zona més oriental de la cala, tot i que es troben tota mena de visitants.

3 Comentaris

  1. Estic d’ accord amb aquesta publicació , és una vergonya com és troba el camí.
    A més a més afeigeixo que a la cala la gent porta molts envasos de vidre.

  2. M’agradaria que la platja Boadella,fos denominada,exclusivament naturista,estic tipa cada temporada,que estiguis invadida,per mirons i personatges que vas exclusivament a mirar,lo ideal sería que s’adaptessin ,al igual que tots els que practiquen nudisme,ens adaptem ,Quan anem a Fenals o platja gran de Lloret.

  3. massa voyeurs, pervertits, grups d’homes barbuts agressius cap als naturistes. és una platja naturista, l’has d’acceptar o anar a un altre lloc de Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button