ActivitatsNotícies

Carnaval 2024 a Lloret: Horaris, inscripcions i concursos per a tothom amb més de 12.000€ en premis

RUA DE CARNESTOLTES 2024 A LLORET, HORARIS:

Deixem els torrons i ja estem pensant en la propera festivitat, i és que aquest any el Carnaval arriba molt aviat, i avui dia estem a un mes vista de la seva celebració. Si… el compte enrere per a una de les festes més celebrades per tots i totes ja ha començat.

La Rua de Carnestoltes 2024 a Lloret de Mar començarà dissabte 10 de febrer a les 16:00h i diumenge 11 de febrer a partir de les 12h, amb sortida al passeig Camprodon i Arrieta i arribada a l’avinguda del Rieral, a l’alçada de les pistes d’atletisme.

🟢Consulta la següent guia amb els diferents apartats per la participació, premis i horaris a la Rua, Concurs de disfresses al lloc de treball i Concurs de disfresses al carrer:

Inscripcions a la Rua: 

Podran participar-hi totes les entitats i particulars que s’inscriguin fins al dilluns 5 de febrer. Les inscripcions es faran a El Puntet i seran gratuïtes. Per inscriure’s és imprescindible presentar la butlleta corresponent degudament emplenada (es pot enviar també a l’adreça electrònica festes@lloret.cat ).

BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ RUA DE CARNESTOLTES 2024:

Subvencions Rua:

•Les 20 primeres carrosses i les 10 primeres comparses classificades, de la manera següent:

– Comparses (mínim de 15 persones): 350,00€

– Carrosses (mida mínima de la plataforma 3×2 i mínim de 15 persones): 550,00€

– Carrosses (mínim de la plataforma 3×2 i mínim de 30 persones): 900,00€

•Les carrosses que quedin classificades a partir del lloc 21è i les comparses classificades a partir de l’11è lloc seran subvencionades de la manera següent:

– Comparses (mínim de 15 persones): 125,00 €

– Carrosses (mida mínima de la plataforma 3×2 i mínim de 15 persones): 200,00€

– Carrosses (mínim de la plataforma 3×2 i mínim de 30 persones): 350,00€

•La categoria especial d’escolars pretén motivar la participació dels més menuts al Carnaval. Aquesta categoria se subvencionarà amb 75,00€ i s’hauran d’inscriuren. La Categoria Rua de les Escoles, que se celebra divendres 9 de febrer al matí, subvencionarà amb 100€ per cada centre que participi.

Premis i trofeus Rua Carnestoltes (entrega l’11 de febrer al Pavelló d’Esports):

S’atorgaran 3 trofeus a les 3 primeres carrosses classificades i 3 trofeus a les tres primeres comparses classificades. Així mateix es lliurarà un trofeu a la millor carrossa, carrossa finalista, millor comparsa i comparsa finalista de Lloret. S’atorgarà un trofeu especial a la millor composició de carrossa. Aquest premi està destinat a valorar d’una manera especial la feina dels escenògrafs i creatius de les colles participants en la sempre difícil tasca de fer el disseny i construcció d’una carrossa.

•S’atorgaran els premis en metàl·lic següents:

– Comparses: S’atorgarà un premi de 665,00 € a la millor comparsa del Carnaval, un premi de 285,00€ a la comparsa classificada en segon lloc de la general, un premi de 140,00€ a la comparsa classificada en tercer lloc de la general. Un premi de 380,00€ a la millor comparsa de Lloret i un premi de 190,00€ a la comparsa finalista de Lloret. Aquests premis són acumulables.

– Carrosses: S’atorgarà un premi de 2.850,00€ en metàl·lic a la millor carrossa del Carnaval, un premi de 1.425,00€ a la carrossa classificada en segon lloc de la general, un premi de 715,00€ a la carrossa classificada en tercer lloc de la general. Un premi de 1.425,00€ a la millor carrossa de Lloret i un premi de 715,00€ a la carrossa finalista de Lloret. Aquests premis són acumulables.

-S’atorgarà un únic premi especial “a la gresca” per a aquell grup (sigui carrossa o comparsa) que aconsegueixi connectar millor amb el públic. Aquest premi consistirà en 285€ i una caixa de cava i pot ser acumulable amb qualsevol altre premi.

CONCURS DE DISFRESSES EN EL LLOC DE TREBALL, HORARI:

Podrà participar-hi qualsevol establiment de la vila. El Jurat valorarà el conjunt de l’establiment, tant les disfresses del personal com els elements d’ambientació i objectes del local. El concurs tindrà lloc durant el divendres dia 9 de febrer, de 10 a 13h del matí i de les 16 a les 19h.

Inscripcions CONCURS DE DISFRESSES EN EL LLOC DE TREBALL:

Les inscripcions es faran personalment a El Puntet fins al dia 5 de febrer. Per inscriure’s és imprescindible presentar la butlleta corresponent degudament emplenada (es pot utilitzar l’adreça electrònica festes@lloret.cat).

BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ DISFRESSES EN EL LLOC DE TREBALL:

Premis i trofeus CONCURS DE DISFRESSES EN EL LLOC DE TREBALL (entrega l’11 de febrer al Pavelló d’Esports):

Els premis seran dotats de la següent manera:

A.- Categoria General:

– 1r premi: 430,00€

– 2n premi: 300,00€

– 3r premi: 215,00€

B.- Dependències Oficials:

– 1r premi: 300,00€

C.- Categoria Escolar:

– 1r premi: Trofeu

– 2n premi: Trofeu

Tots els grups participants en la categoria C rebran una subvenció de 120€. Només s’acceptarà una inscripció per centre escolar.

CONCURS DE DISFRESSES AL CARRER (INDIVIDUALS O PETITS GRUPS)

Podrà participar-hi qualsevol persona o grup de persones. S’estableixen dues categories: la Infantil per a persones de menys de 12 anys i la General per a aquelles persones que tinguin més de 12 anys, o en el cas d’un grup on hi hagi infants, més de la meitat d’aquest grup han de ser adults. En cas contrari, passaran a la Categoria Infantil.

CONCURS DE DISFRESSES AL CARRER, HORARI:

El concurs tindrà lloc dissabte 10 de febrer d’11 a 13.30 h al centre de Lloret de Mar. El Jurat serà itinerant, i es mourà per la plaça de l’Església, carrer de la Vila, carrer del Lleó, passeig Verdaguer, plaça de la Vila, carrer de Cervantes i carrer Sant Pere.

Premis CONCURS DE DISFRESSES AL CARRER (entrega premis l’11 de febrer al Pavelló d’Esports):

Els premis seran dotats de la següent manera:

– Categoria Infantil:

1r premi: Estada d’una nit amb entrada al Parc per a 4 persones a Port Aventura.

2n premi: 4 entrades a Port Aventura.

3r premi: 2 entrades a Port Aventura.

– Categoria General:

1r premi: 300,00€

2n premi: 165,00€

3r premi: 1 caixa de cava

Carnestoltes 2025: 

Totes les colles de Lloret, tant si són carrosses com comparses, poden optar a ser la colla Carnestoltes del Carnaval 2025. És condició indispensable que manifestin aquesta voluntat en la butlleta d’inscripció del Carnaval 2024. En cas que no hi hagi cap sol·licitud per ser Carnestoltes 2025 i si no hi ha acord entre l’Ajuntament i cap colla, es farà un sorteig, entre la millor carrossa de Lloret 2024 i la millor comparsa de Lloret 2024, o bé, es designarà per part de l’Ajuntament un “Carnestoltes Popular”, escollit a una persona vinculada històricament a l’organització i participació en la festivitat.

One Comment

  1. Para saber si eres clasificado en la categoría de disfraz de la calle , te llama. Por teléfono antes, ?? Y cuando te avisan ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button