ActivitatsNotícies

Canvis d’última hora al Carnaval de Lloret, consulta les activitats:

Lloret recupera l’ambient carnavalenc amb un concert-festa de disfresses a càrrec de Zàping Catalonia i la Paco La Voz & Bertran’s Show 

Serà dissabte a la nit, a les 22h, i serà gratuït

L’Ajuntament de Lloret va anunciar ahir que organitza, el proper dissabte, a les 22h al Pavelló Municipal d’Esports, un concert-festa de disfresses. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat que « Serà un concert gratuït i obert a tothom a càrrec de Zàping Catalonia i el grup local Paco La Voz& Bertran’s Show».

Lloret ja havia comunicat que enguany mantindria les disfresses al lloc de treball, divendres 25 de febrer, i les disfresses al carrer, dissabte 26 de febrer. Consulta les bases i horaris en aquest 👉🏻 link

El regidor de Promoció Cultural, Cristian Fernàndez, explica que «Aquest concert acabarà de donar l’ambient festiu que tenim ganes de viure, més encara després de dos anys de pandèmia»

A més el dissabte 26 de febrer, a les 18h a la Plaça de la Vila, també s’organitza novament el Birrestoltes organitzat per Joventut Sa Romana i que finalitzarà a les 21.30h al Pavelló Municipal d’Esports. 

Cada any Blanes, Lloret i Tossa celebren el Carnaval Costa Brava Sud amb la Gran Rua de Carnaval que s’ha hagut de tornar a suspendre aquest any pel context de pandèmia. Blanes serà l’únic de l’aliança que farà la seva rua particular a petita escala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button