NotíciesSalut

Canvis dels punts de vacunació i proves diagnòstiques de la Covid a Lloret de Mar

La Biblioteca Municipal de Lloret deixa de funcionar com a punt de vacunació aquest divendres 4 de març

  • El mateix dia 4 també es tanca l’Àrea Sanitària Mòbil del SEM de Lloret, on fins ara es feien les proves diagnòstiques de la Covid-19

El divendres 4 de març serà el darrer dia de vacunació contra la Covid-19 a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar. L’espai, cedit per l’Ajuntament de Lloret, es va obrir com a punt de vacunació l’abril de 2021.

A partir del dilluns 7 de març, la vacunació contra la Covid-19 es portarà a terme al CAP Dr. Francisco Benito Inaraja (CAP Rieral). Tot i el canvi d’ubicació, el procediment per demanar cita prèvia serà el mateix: a través de la web vacunacovidsalut.cat o contactant amb el seu centre d’atenció primària. Les hores de vacunació s’aniran obrint segons la demanda. Cal recordar que només es vacunarà als usuaris vinculats a l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret-Tossa.

L’espai de la Biblioteca Municipal,  gestionat per l’equip d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha organitzat, des que es va obrir aquest punt de vacunació, 4 maratons sense cita prèvia, fet que ha ajudat a millorar l’índex de vacunació entre la població de Lloret de Mar.

Per altra banda, el mateix divendres 4 de març deixa de funcionar l’Àrea Sanitària Mòbil (ASM) del SEM, que es va instal·lar a finals de desembre al costat de l’edifici de la Policia Local per realitzar les proves diagnòstiques de la Covid-19. A partir del dilluns 7 les proves es faran al CAP Dr. Agustí Cabañas (CAP Lloret). Cal recordar que només es realitzen proves a la població de Lloret amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 i que se li hagi donat cita prèvia des del seu CAP.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva volem agrair a l’Ajuntament de Lloret la cessió de la sala polivalent de la Biblioteca Municipal durant tot el període de vacunació, que ha contribuït a descongestionar els CAPS i ha permès traslladar part de l’activitat a altres llocs per evitar un gran flux de gent en moments d’alta incidència del virus de la Covid-19. Així mateix, agrair també a la Regió Sanitària de Girona i al SEM la cessió de l’ASM per a la realització de proves diagnòstiques de la Covid-19, que ha ajudat a facilitar la gestió de la sisena onada al municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button