El PobleNotícies

Campanya preventiva de protecció de vianants en zona urbana

🚓 Del dilluns 29 d’agost al diumenge 4 de setembre, coordinem amb les Policies Locals de diversos municipis de Catalunya, una campanya preventiva de protecció de vianants en zona urbana.
ℹ La campanya posa l’accent en combatre tant aquells comportaments dels conductors que posin en perill la seguretat dels vianants com les conductes antireglamentàries o no segures d’ells mateixos, com per exemple creuaments incorrectes, i també la detecció d’infraccions relacionades amb l’incompliment dels semàfors i els passos de vianants.

En la darrera campanya preventiva de protecció de vianants en àmbit urbà que es va fer del 14 al 20 de març passat, es van imposar 3.118 denúncies: 2.130 per comportament antireglamentari, 764 per no respectar els semàfors i 224 per no respectar els passos de vianants.

📈 A Catalunya han mort 13 vianants atropellats en zona interurbana aquest any

⛔ Recordem que per les autopistes i les autovies està totalment prohibida la circulació de vianants. Si inevitablement han de desplaçar-se per una carretera, han de seguir unes pautes bàsiques per no posar en perill la seva pròpia seguretat ni la de la resta d’usuaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button