NotíciesSuccessos

Aconsegueixen treure del mar amb èxit la barca que va quedar atrapada a Lloret de Mar

Operatiu de rescat a Lloret de Mar després de quedar-se atrapada una embarcació pesquera a les roques

Ahir dimarts 30 de gener a les 12:47h, una trucada d’emergència va mobilitzar la Policia Local de Lloret de Mar juntament amb Protecció Civil i els Mossos d’Esquadra , sumant un total de 10 efectius, cap a una urgència marítima.

L’embarcació pesquera en dificultats, identificada com “Els bessons” i propietat dels coneguts germans pescadors de Lloret de Mar “Els Peixaia” es trobava atrapada entre les roques situades a la platja principal de Lloret de Mar, a l’alçada de l’hotel Marsol, a causa d’un corrent inesperat i el fort onatge.

El patró de la barca va relatar que va ser sorprès per les condicions del mar, cosa que el va portar ràpidament cap a la costa sense possibilitat de reacció. La intervenció conjunta dels agents, recolzada per la col·laboració d’una desena de veïns, va aconseguir controlar ràpidament la situació. Es va implementar un amarratge provisional de la barca a una de les roques.

En espera de condicions marítimes més favorables per acostar l’embarcació a port i avaluar i taxar els possibles danys, finalment Protecció Civil en un intent de poder treure la barca per mar, van decidir retirar-la per terra amb una grua. Cap a les 16:30h, va arribar al lloc la grua, que, amb un servei poc usual, va poder extreure amb èxit la barca de la zona on perillava, ja que estava rebent forts cops de les onades i aquestes estaven empenyent-la contra les roques.

En un alleugeriment per a tothom, l’incident va concloure sense haver de lamentar ferits, i va destacar l’efectivitat de l’operatiu de rescat i la col·laboració comunitària en situacions d’emergència.

Imatges de l’operativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button