El PobleNotícies

Avui es compleixen 40 anys d’un albirament d’ovnis a Blanes

Tal dia com avui però de l’any 1982 a la població de Blanes es varen veure uns fenòmens estranys a l’aire, es va redactar un informe per a l’exèrcit de l’aire i aquest els hi va arribar el 28 d’octubre de 1982. Aquest informe explica que un veí de Blanes va veure un objecte volador en forma de disc cilíndric.

L’informe ho explica amb tot luxe de detalls, el veí ho va veure a les 22 h des de l’àtic de casa seva que es trobava a primera línia de mar, en aquell moment va avisar a 7 persones més i amb l’ajuda d’uns prismàtics va poder veure un objecte volador d’una mida d’entre 50 i 100 metres de diàmetre, l’objecte era llis per la part superior i tenia algun habitacle a la part inferior.

L’explicació era molt detallada, fins al punt que explicava que l’objecte tenia unes 7 o 8 finestres, girava en sentit del rellotge, que la seva velocitat era constant i que en els girs que feia va poder observar un triangle buit perfectament marcat. En el document podreu veure tots els detalls i explicacions d’aquest albirament. Per veure el document cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button