EsportsNotícies

Atletic Club Lloret: “L’Ajuntament no ens dona opció per poder entrenar”

Aquest passat mes d’abril, anunciàvem el naixement de l’ATLETIC CLUB LLORET, un projecte il•lusionador que va sorgir davant la necessitat de donar reposta al ràpid creixement d’aquest esport, especialment pel moment que estem vivint, en que les famílies tenen dificultats per assumir les despeses de les quotes del seus fills. Amb la filosofia clara on qualsevol nen o nena ha de poder jugar al seu esport preferit, en aquest cas el futbol, a un preu raonable sense deixar de banda una metodologia d’aprenentatge de nivell. 

Quatre mesos després, el projecte, avui, ja és una realitat, aconseguint gairebé 200 alumnes inscrits (11 equips federats i 20 nens d’escoleta) per a aquesta temporada 2022/23.  Amb jugadors i jugadores a partir dels 4 anys fins als 18.

Fins aquí tot sobre rodes. Familiars encantats amb aquesta nova proposta futbolística a la vila, els petits i joves amb ganes d’escriure la historia d’un nou Club, un equip tècnic de nivell molt motivat… i quan sona el xiulet per començar la temporada durant aquesta setmana de septembre, es troben amb un espai molt limitat per poder entrenar tot el Club. 

L’Atletic Club Lloret, no creu el que està vivint i manifesten que “Des de l’Ajuntament no ens ho posen gens fàcil”. En un principi el Club esportiu va pactar amb l’Ajuntament els pocs espais que quedaven lliures al camp de futbol del Molí. Pero ara amb la bona acceptació que han tingut, necessiten més espai per entrenar, i tal com comenten “Des del primer moment hem demanat alternatives. Ens han ignorat”. 

Atletic Club Lloret

Una d’aquestes opcions ha estat demanar a la Regidoria d’Esports una hora diària al camp de futbol de les pistes d’atletisme, per entrenar els més petits, quan es un tema urgent, i des de l’Ajuntament no els hi donen resposta. Tot i que els ha arribat extraoficialment que el camp de les pistes es fa malbé i només donen permís als estrangers que paguen el lloguer per fer-lo servir. “No pels nens del poble” sentencien des del Club, que necesiten una solució urgent. 

One Comment

  1. Una feina impressionant la que està fent l’Atletic Club Lloret, des del campus que han fet aquest estiu, fins aquest començament de temporada.

    És lamentable, veure tants nens/nenes fent esport, només en mig camp de futbol, mentre que a l’altre mig, tan sols hi ha una sola categoria d’un altre equip entrenant. 108 en un cantó i uns 15 a l’altre. Jo pensava que era de tots els lloretencs, es veu que no….Haig de dir que res en contra de l’altre equip, és el que l’equip de govern els hi deixa fer.

    Si realment la raó de no deixar entrenar a les nenes i als nens a les pistes d’atletisme és la que es fa malbé la gespa… que l’arreglin amb els diners que paguem d’impostos no? No tan sols ha de servir per pagar dietes i desplaçaments. Deu ser que la gespa només és per fer maco i anar a esperar els reis en època de Covid i no per practicar esport.

    Doncs res, tinc esperances ara que arribaran aviat les eleccions i a veure si se’ls encén la llumeta i se n’anadonen que darrere els nens, hi ha pares amb vot, àvies amb vot, tietes amb vot, etc. i si això continua molt de temps així, estarem molt emprenyats….

    Amunt Atletic!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button