ActivitatsNotícies

Arriba la segona edició de la Panic Race, una cursa en família a Lloret de Mar

Arriba una nova edició de la FITEL PANIC RACE amb el VOL.II, el pròxim dia 31 d’octubre a la vigília de la diada de la Castanyada i nit de Halloween, on tindrà lloc aquesta divertida i “terrorífica” cursa.

La cita? Serà a les 18:30h a l’esplanada de la Font de la Kaikuta del Rieral on es donarà el tret de sortida d’una renovada cursa amb moltes novetats. Enguany l’organització vol pujar a 500 dorsals venuts. Aquesta edición presenta un equipàs amb la direcció de producció a càrrec de la Cristina Catalán amb un equip humà de 20 persones: producció, vestuari, el conegut maquillador lloretenc Juan Ureña i l’escenògraf Víctor Peralta i la presentadora de l’esdeveniment Idoia Saracibar.

Amb un nou recorregut creat pel director esportiu Àngel Mullera per tota la zona de Can Buc on la distancia serà d’1,5 kilòmetres adaptat per a tota la família, amb molts racons nous per conèixer. El director creatiu i actor Paco Moreno ha creat i dirigit nous personatges de la nit de Halloween on ens faran passar un recorregut molt divertit.

Una altra de les novetats serà el concurs de Maquillatge i continuarán els premis de millor disfressa, millor disfressa en parella i el premi a millor disfressa grupal.

Música i una foodtruck us acompanyarà a la sortida i arribada de la cursa, amb uns creps dolços i salats i beguda. Les inscripcions es poden realitzar presencialment al Puntet de Lloret de mar (Av. Vidreres no58 972 37 22 68) i en línia a la web dels organitzadors clickant 👉🏻aquí

2 Comentaris

  1. Hola me an comentado que también se ara truco y trato por los comercios y me gustaría saber si es verdad y si se tiene que seguir algunas pautas .
    A que hora comenzaría?
    Muchas gracias

    1. Hola! El truco y trato es una acción que algunos comercios de Lloret harán, pero no se sabe con exactitud cuáles. Pero no habrá pautas, coger una cesta, una bolsa o lo que sea, y a recorrer la población y a disfrutar. Pasarlo bien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button