ActivitatsNotíciesOci

Arriba la 20a Fira Medieval a Lloret de Mar, consulta les activitats i restriccions de circulació

Aquest novembre torna la tan esperada Fira Medieval de Lloret de Mar

Fes un lloc en la teva agenda el cap de setmana:

📅 13 i 14 de Novembre de 10:30h a 22:00h

Lloret fa un salt en el temps i torna a l’època medieval transformant el seu casc antic amb paradetes de mercaders i d’artesans que faran demostracions d’ofici com són el de llauner, picapedrer, bufador de vidre o llauner, entre altres. A més, no faltaràn les activitats ambientades al món medieval per als més petits.

Podreu trobar multitud de productes artesans elaborats mitjançant tècniques mil·lenàries.

____________________

PROGRAMA DE LA FIRA MEDIEVAL 2021 DE LLORET:

DISSABTE 13 NOVEMBRE

DIUMENGE 14 NOVEMBRE

Esdeveniment sota les restriccions de l’evolució de la Covid-19, esperant més informació per part de les autoritats per poder confirmar el calendari d’activitats.

_____________________

Per altra banda, la Policia Local de Lloret de Mar fa un comunicat per les restriccions de circulación amb motiu de la celebració de la Fira Medieval 2021, el proper divendres ,dissabte i diumenge dies 12, 13 i 14 de novembre, al passeig marítim de Lloret de Mar Jacint Verdaguer exterior, i a efectes de garantir la seguretat del públic assistent, aquesta Policia Local informa que es tallarà la circulació del passeig marítim els dies esmentats entre les 18:00h del divendres 12 i les 23:45h del diumenge 14, segons les especificacions següents:

Passeig Agustí Font.

Entre les 18:00 del divendres 12 i les 23:45h del diumenge 14 només s’hi podrà circular si se surt des del carrer Sant Baldiri per anar en sentit Riera.

Passeig Jacint Verdaguer, calçada exterior.

Entre les 18:00 del divendres i les 23:45h del diumenge 14 no es podrà circular.

Passeig Camprodon i Arrieta.

Entre les 18:00 del divendres 12 i les 23:45h del diumenge 14 només s’hi podrà circular si se surt del carrer Lleó per anar en sentit Caleta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button