Carla PitarchColumnesNotícies

Aquest primer diumenge d’Octubre us presento: WORKSHOP: RECONNECTA AMB L’ALIMENTACIÓ I MOVIMENT CONSCIENS

Participa aquest diumenge 2 d’Octubre de 9 del matí a les 11:00h, al primer d’una sèrie de Workshops que donaran la volta a la teva rutina i transformaran la teva salut!

Cada mes, aquí a Lloret de Mar aprendrem el funcionament del nostre organisme i posarem aquest coneixement en pràctica amb l’exercici físic que guiarà l’Adrià Ontiveros – entrenador personal. Ens mourem, meditarem i, sobretot, jugarem.

El primer cap de setmana de Workshop, va enfocat a millorar els símptomes de persones que pateixen d’estrès i/o insomni. El segon cap de setmana treballarem la flexibilitat metabòlica per tal de fomentar la crema de greix i sentir-nos més enèrgics. Cada sessió culmina amb un taller d’alimentació conscient i brunch que s’impartirà al restaurant Velamar.  Les places son limitades, no et quedis sense la teva! Consulta disponibilitat per WhatsApp al 621 31 80 84 o 645 75 75 94 (Carla Pitarch). 

El preu és de 35€ (inclou activitat i brunch) però si reserves 2 sessions et sortirà per 60€ (a la propera sessió treballarem la teva flexibilitat metabòlica per aprendre a cremar greix i activar el metabolisme).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button