El PobleNotícies

Aqualia Lloret comunica talls puntuals de subministrament d’aigua per treballs de neteja i desinfecció dels dipòsits

Aqualia, empresa concessionària de la gestió integral de l’aigua a Lloret de Mar, realitzarà al llarg dels propers dies els treballs de neteja i desinfecció dels dipòsits d’aigua que abasteixen el veïnat de Lloret Residencial i l’urbanització de Mont Lloret. 

A més de donar compliment al Pla de Vigilància de Control Sanitari d’Aigua de Consum Humà de Catalunya, la realització d’aquests treballs és important per assegurar la qualitat de l’aigua emmagatzemada en aquests, la qual posteriorment és distribuïda a tota la població. 

Aquesta neteja es realitza en tres fases. Primer, i un cop buidat el dipòsit, es realitza la neteja hidromecànica per extreure els sòlids de les parets i el terra, per procedir posteriorment a la desinfecció de l’interior del dipòsit, i finalment a la comprovació de la qualitat de l’aigua abans de restablir-ne el subministrament. 

Els propers dies 14, 29 de novembre i 1 de desembre es realitzaran els treballs de neteja i desinfecció dels dipòsits de Lloret Residencial i Mont Lloret, obligant a realitzar talls puntuals de subministrament d’aigua potable. A més a més, s’aprofitarà per accedir a l’interior dels dipòsits i supervisar el seu estat estructural fins ara desconegut. Aqualia informarà prèviament als veïns a través de cartells als carrers afectats. 

Amb aquestes actuacions, Aqualia i l’Ajuntament de Lloret de Mar reiteren el seu compromís de millora contínua de les infraestructures hidràuliques del municipi, per garantir la qualitat de l’aigua de consum humà.

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button