NotíciesSuccessos

Apareix un esvoranc després del temporal al passeig de Fenals

Un fort temporal durant el primer cap de setmana de març 2024, ha deixat empremta al passeig de Fenals a Lloret de Mar, que encara es recuperava de l’impacte del temporal Gloria el 2020. Les intenses pluges, vents forts i onatge significatiu han agreujat la situació, posant de manifest la vulnerabilitat de la infraestructura costanera. Les autoritats després de l’alerta rebuda van acordonar la zona diumenge 3 de març i va quedar tancada la zona als vianants.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Fenals i Santa Clotilde ha sol·licitat urgentment la reparació d’un gran i perillós esvoranc que ha aparegut durant aquest nou temporal al passeig de Fenals. Tot i que l’Ajuntament es compromet a una intervenció urgent, l’autorització de Costes de la Generalitat és crucial, i estan a l’espera de la seva aprovació per evitar majors danys abans de Setmana Santa.

Abans del temporal, l’Ajuntament ja va expressar el seu compromís de millorar el passeig de Fenals, tot i que s’enfronta a reptes burocràtics. La manca de fons suficients per a una renovació completa i la necessitat d’obtenir permisos dels organismes competents complica la situació. A més, la reversió dels terrenys a favor de l’Estat està pendent, i l’Ajuntament ha sol·licitat en dues ocasions a la Generalitat que procedeixi amb aquesta acció sense rebre una resposta ferme.

La Platja de Fenals avui dimarts 5 de març

L’Administració municipal busca solucions a llarg termini, considerant la possibilitat que l’Estat assumeixi la reforma integral del passeig per adaptar-se a les regulacions climàtiques actuals. Es espera que properes reunions amb la Generalitat aclareixin el camí a seguir per abordar els problemes estructurals del passeig de Fenals a Lloret de Mar, molt tocat i malmés durant els darrers anys.

L’esvoranc al passeig de Fenals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button