EconomiaNotícies

Amazon i Primark, arriben a la província de Girona

Dos gegants de segle XXI, arriben a terra gironina, acompanyats sempre de molta controvèrsia allà on aterren.

D’una banda està clar, la part positiva de portar molts llocs de treball, i en el costat oposat és la queixa del petit comerç, davant les facilitats i preus que ofereixen les dues megaempreses, Amazon i Primark.

Amazon obrirà un nou centre logístic a Girona el 2022, a El Far d’Empordà, Girona. Serà el primer centre logístic de la companyia a la província.  Sent una llàstima que els preus dels terrenys a Lloret tripliquin als del poble escollit, podent haver arribat Amazon a Lloret i tot el que comporta a posteriori, ja que l’any passat (2020) Amazon va mostrar interès en la població costanera per la seva ubicació.

La presència d’Amazon a Catalunya ha augmentat significativament en els últims anys.  A la fi de 2021 la companyia comptarà amb més de 10 centres d’operacions a la regió: tres centres logístics (El Prat, Martorelles i Castellbisbal), un centre de distribució a Barberà de Vallès, set estacions logístiques -ubicades a Rubí, Montcada I Reixac  , Mollet de Vallès, Parets, Tarragona i dos a Barcelona- i un centre urbà, ubicat a Barcelona.

Per obtenir més informació sobre com treballar a Amazon, des de la gamma de posicions que s’ofereixen fins a l’entorn de treball, passant pel desenvolupament professional, la seguretat i el compromís amb la comunitat, visita: https://www.aboutamazon.es/lugardetrabajo/

D’altra banda tenim a Primark que obrirà la seva primera botiga a la província de Girona al centre comercial Espai Gironès el proper any.  La nova botiga comptarà amb més de 3.700 metres quadrats d’espai comercial, distribuïts en dues plantes, amb les últimes tendències en moda per a dones, homes i nens, incloent calçat i complements, a més de roba interior i articles per a la llar.

La botiga disposarà d’un accés únic des de la part interior del centre comercial Espai Gironès.  En aquest nou espai els clients de Primark es trobaran amb les últimes tendències en moda, les noves gammes de productes sota llicència i articles essencials per al dia a dia, tot a preus molt assequibles.

La companyia internacional de retail, genera una gran demanda a les ciutats on està instal·lada, per la seva oferta de gran qualitat i els seus preus, crea un gran nombre d’oportunitats de treball amb cada obertura de botiga.  Primark ofereix “moda increïble a molt bon preu”, i és una de les grans marques internacionals que aposta per l’Espai Gironès.

El gerent d’Espai Gironès, Pau Jordà, manifesta la gran satisfacció per l’arribada el centre comercial d’una marca d’aquestes característiques.  “L’aposta que ha fet Primark ens omple d’orgull.  Estem molt contents que un altre operador de referència s’instal·li a Espai Gironès i ho valorem com una mostra de la confiança i satisfacció que genera el centre comercial i com un exemple de gran èxit “.

Per la seva banda Carlos Inacio, director general de Primark per a Espanya i Portugal, assenyala “Estem encantats amb l’obertura de la nostra nova botiga a Espai Gironès, la primera a la província de Girona.  Es tracta de la nostra setena botiga a Catalunya i ens sentim molt satisfets de poder oferir la nostra “moda increïble a molt bon preu” als nostres clients de Girona i zones del voltant.

Finalment l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha destacat: “des de l’Ajuntament ens alegrem el fet que empreses com Primark apostin per instal·lar-se al territori i que a més, en el moment de crear sinergies amb el mercat laboral de Salt, col·laborin amb els  serveis locals d’ocupació com el EMO (Espai Municipal d’ocupació), tal com estan fent en aquests moments durant el procés de selecció de personal per a la botiga que obriran al nostre municipi “.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button