NotíciesPolítica

Albert Robert es reuneix al Planiol amb veïns i veïnes per fer balanç dels últims vuit anys d’acció de govern

El candidat de Tots per Lloret, Albert Robert, i el seu equip, continuen reunint-se amb veïns dels barris del municipi i amb diversos col·lectius, per passar balanç a l’obra de govern dels últims 8 anys i tractar dels reptes pendents.

L’última d’aquestes reunions s’ha celebrat al barri de Fenals, davant d’una gran quantitat de veïns que han exposat propostes i reivindicacions per millorar diversos aspectes del barri. Albert Robert ja en coneixia algunes, ja que és el primer tinent d’alcalde del municipi, on governa des de fa vuit anys.

Entre els aspectes tractats, de present i de futur, s’hi troben diversos compromisos, com acabar el Camí de Ronda Lloret-Fenals, les millores al passeig marítim, la modificació del pla d’usos comercials, ser més efectius en el control de determinades activitats i esdeveniments al barri i incrementar-ne les activitats de tot tipus. Els veïns van demanar la creació d’una pista poliesportiva al parc Esteve Fàbregas, sobre la qual el candidat es va mostrar favorable i en va prendre bona nota.

Imatge de l’acte. (Tots Per Lloret)

També amb els hotelers:

Fa uns dies, Albert Robert va convocar a una reunió als hotelers del municipi, per la importància del turisme a la localitat i en la qual va escoltar també diverses propostes. Candidat i hotelers van mostrar les seves complicitats per continuar la transformació del municipi, gràcies també als fons Next Generation obtinguts, i consolidar el turisme del municipi cap a un turisme familiar, esportiu i congressual, en què la convivència esdevingui el bé més preuat.

La pròxima trobada oberta de Tots per Lloret serà amb els veïns del Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button