NotíciesPolítica

Albert Ferrández viatja a Ginebra per reunir-se amb la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira

Candidats i candidates d’Esquerra Republicana de les comarques de Girona a les eleccions municipals s’han reunit aquest dijous amb la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, a Ginebra. La trobada s’emmarca en les reunions que la secretària general va iniciar al setembre amb caps de llista d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de compartir estratègies de cares a les eleccions municipals del mes de maig.

“Els propers anys tindrem molts reptes i per tot això ens presentem convençuts que podem ser un govern que faci avançar Lloret de Mar i ho volem fer al costat dels lloretencs i lloretenques i treballant per un municipi en el qual tots estiguem orgullosos de viure-hi”. 

Albert Ferrández

Rovira ha destacat que l’objectiu d’Esquerra Republicana de cara a les municipals del 2023 és consolidar la victòria de les darreres municipals i continuar essent la primera força municipalista del país, tan en nombre de vots com en electes, també a les comarques gironines. Rovira s’ha referit a la demarcació de Girona “com un territori que és una representació sencera de tot el país, amb una gran potencialitat, amb reptes nacionals i infraestructures que donen servei a tot el país, que ens connecten i projecte cap a Europa”.  En aquest sentit, també ha reivindicat la necessitat de la reobertura dels passos fronterers, tancats unilateralment per França des de gener del 2021.

A la trobada hi han participat deu candidats i candidates d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de diverses ciutats i municipis gironins, entre les quals hi havia l’alcalde de Blanes i cap de llista d’ERC per les municipals 2023, Àngel Canosa, i el regidor i candidat a Lloret de Mar, Albert Ferrández.

Àngel Canosa, ha assegurat que “vam assumir el repte de tenir la governança del nostre municipi i després de tres anys i mig podem dir que vivim en un Blanes millor. Durant aquest temps hem invertit en les persones i hem liderat un canvi que el poble necessitava”. 

“Amb aquesta responsabilitat volem seguir treballant per fer un Blanes encara més cohesionat socialment on s’escurcin les diferències socials i des de l’àmbit de la sostenibilitat s’eliminin barreres. El nostre repte és seguir amb aquest canvi per seguir fent de Blanes un lloc millor”. 

Per la seva banda, el candidat republicà a Lloret ha explicat que “Esquerra Lloret tenim el repte d’assumir el relleu a l’alcaldia. Hem demostrat solvència amb les àrees de gestió que hem portat els darrers anys com urbanisme, promoció econòmica i turisme, habitatge o educació, entre d’altres”.  

“Els propers anys tindrem molts reptes i per tot això ens presentem convençuts que podem ser un govern que faci avançar Lloret de Mar i ho volem fer al costat dels lloretencs i lloretenques i treballant per un municipi en el qual tots estiguem orgullosos de viure-hi”, ha conclòs.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button