El PobleNotícies

Ajuntament de Lloret: “no podem acceptar la solidaritat de rebre residus de fora quan no hem estat correspostos”

L’equip de govern municipal, en relació a la comunicació per part de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) del tancament de l’abocador de Solius i la derivació de les deixalles de municipis de Gironès i Alt Empordà a Lloret manifesta que:

• L’Ajuntament de Lloret, com a titular de l’abocador i del Centre de Tractament de Residus (CTR) nega l’autorització per rebre els residus procedents de Solius.

• L’Ajuntament de Lloret entén la problemàtica i la bona intenció de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) però no pot acceptar la solidaritat que se li demana quan no ha estat corresposta per a molts dels ajuntaments usuaris d’aquests equipaments.

• Els darrers dies l’equip de govern i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) s’han reunit en diverses ocasions per afrontar conjuntament la problemàtica des de la lleialtat institucional i buscant el bé.

• L’Ajuntament de Lloret i l’Agència Catalana de Residus (ARC) s’han emplaçat a continuar treballant en relació a la problemàtica que comporta el tancament de l’abocador i de la seva futura clausura així com a la renovació del conveni d’ambdues parts.

• L’Ajuntament de Lloret entén i fa seva la preocupació mostrada pels veïns i entitats del municipi.

Font: Ajuntament de Lloret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button