El PobleNotícies

Aire nou, aire fresc… per a la Biblioteca de Lloret de Mar

Arriben les noves màquines a la Biblioteca de Lloret

El passat estiu, la Biblioteca Municipal va haver de restringir els seus horaris a causa d’una avaria en el sistema de climatització, tancant les seves portes provisionalment durant algunes tardes per evitar les elevades temperatures a l’interior de l’edifici mentre es feien les reparacions, que van durar gairebé una setmana.

Mesos després, al mes d’octubre de l’any passat, el govern actual va descobrir una sèrie de pagaments pendents deixats per l’anterior govern mentre revisaven a fons l’estat dels comptes municipals. Entre aquests pagaments, es destacava la necessitat de fer front a despeses extraordinàries com el canvi del sistema d’aire condicionat de la Biblioteca Municipal, amb un cost de prop de 260.000€, als quals s’hi es va haver de sumar el lloguer de les màquines que pujarien a 22.787,52€, a causa d’una falta de manteniment en aquestes infraestructures, segons va explicar el regidor en aquell moment.

Aquests primers dies de maig, s’han iniciat finalment els treballs inicialment previstos per al dia 30 d’abril, que van ser anul·lats a causa de les pluges. S’ha retirat la màquina de lloguer provisional i s’han descarregat les dues noves màquines d’aire condicionat (gairebé una tona en total) amb l’ajuda d’una grua de grans dimensions.

Es preveu que els treballs de connexió elèctrica i hidràulica, canvi de bombes, programació i posada en marxa, durin aproximadament uns 10 dies.

Amb aquesta compra per part de l’ajuntament, la Biblioteca Municipal comptarà amb un sistema de ventilació digna per a l’estructura que ho mereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button