NotíciesPolítica

Adrià Lamelas: “Quan governem, Lloret de Mar tindrà un Centre d’Arts Escèniques”

El candidat a la alcaldia de Lloret de Mar pel PSC, Adrià Lamelas, assegura que, quan els socialistes assumeixin l’alcaldia del municipi, crearan un Centre d’Arts Escèniques amb dues seus.

El projecte socialista de Lloret de Mar veu possible arribar a un acord amb el Departament d’Educació i l’Institut Escola de Fenals per poder portar a terme, a les seves instal·lacions, tota la formació relacionada amb la música i la dansa del nou Centre d’Arts Escèniques del municipi, que seguirà oferint formació teatral a les aules de teatre del Teatre Municipal.

Lamelas ha comentat que “Lloret és una vila amb moltes inquietuds artístiques. Sabem que cada vegada són més els joves que s’interessen per fer un pas endavant en la seva formació musical o teatral i que aquestes necessitats no semblen una prioritat per al govern municipal. Per a nosaltres la formació artística és fonamental i és per això que hem treballat per aconseguir el vist i plau de la direcció de l’Institut Escola de Fenals per poder fer realitat aquest projecte quan assumim l’alcaldia.

En aquest sentit, els socialistes celebren la predisposició de l’actual equip directiu de l’Institut Escola de Fenals, que ha mostrat la seva predisposició des del primer moment en convertir el centre en un referent artístic de la comarca.

Adrià Lamelas considera que dotar Fenals d’un centre d’aquestes característiques revitalitzarà el barri durant els mesos de tardor i hivern.

“A Lloret tenim equipaments increïbles que cal aprofitar. L’Institut Escola de Fenals compta amb tot allò que necessitem per convertir-lo en una de les dues seus del Centre d’Arts Escèniques com, per exemple, aules insonoritzades i un espai per a fer-hi representacions i actuacions així com sales d’assaig”, ha comentat Lamelas.

Per acabar, el cap de llista dels socialistes ha explicat que “som conscients del que suposa a nivell psicològic, sobretot pels adolescents, endinsar-se en activitats artístiques com la dansa o el teatre on, sovint, les emocions emergeixen contínuament. És per això que, el Centre d’Arts Escèniques de Lloret també comptarà amb un equip de suport psicològic que vetllarà per la salut mental de tots els alumnes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button