NotíciesPolítica

Adrià Lamelas demana un pacte municipal per la mobilitat, reclamant solucions per tenir accessos aptes pel segle XXI a Lloret de Mar

El TSJC ha anul·lat l’allargament de la C-32 fins a Lloret de Mar i el PSC respon que “és més necessari que mai un acord estratègic i deixar clar que Lloret vol uns accessos a la vila aptes pel segle XXI”

L’Alcaldable del PSC de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, proposa un pacte estratègic de mobilitat d’ampli consens davant les evidents necessitats de millors connexions del municipi. El TSJC ha anul·lat el projecte d’allargament de la C-32 fins a Lloret de Mar.

L’alcaldable socialista, Adrià Lamelas, considera que:“Aquesta situació crònica que tenim en mobilitat redueix les oportunitats a Lloret de Mar. Ara és més necessari que mai trobar vies de creixement, progrés econòmic, desenvolupament i oportunitats per a la població”.

Per aquestes raons, Adrià Lamelas fa una crida a tots els grups municipals de l’Ajuntament per estar “units en aquesta qüestió”.

“Lloret pateix d’uns accessos deficients que ens resten competitivitat, una dolenta i perillosa connexió amb les vies ràpides on molt sovint lamentem víctimes mortals, uns embussos repetits a la carretera de Blanes a Tossa i un passeig de mar que cal pacificar”.

Adrià Lamelas

Lamelas considera que “els representants polítics tenim el deure de trobar solucions a problemes tan importants com la falta d’infraestructures adequades”. Per fer-ho, el candidat del PSC proposa “tenir com a objectiu actuar en consens i, per això, demano que s’obri una taula per a la mobilitat estratègica de Lloret de Mar”, on estiguin representats els partits polítics, empresaris, sindicats, els gremis, les entitats i les associacions del Municipi. “A Lloret de Mar li urgeixen alternatives, infraestructures modernes, solvents i respectuoses amb el medi ambient, mereixen un consens fort i exigent per part dels seus representants”.

Lamelas també ha lamentat la pèrdua de temps que ha suposat aquest projecte, que finalment ha acabat tombat pel TSJC. “No podem estar 4 anys més sense avançar, cal una solució que millori els accessos de la vila, s’ha d’arribar a un acord municipal, consensuar-ho a Lloret de Mar i defensar-lo fins al final davant les administracions superiors”.

El candidat del PSC ha manifestat que “hi ha un alt grau de malestar a Lloret de Mar, perquè tenir bons accessos és indispensable per al nostre progrés econòmic i les oportunitats de la ciutadania”. L’alcaldable ha mostrat un “profund convenciment” que aquest és el “sentiment hegemònic” al municipi i que els diferents representants polítics “tenim el deure de demanar solucions al govern de la Generalitat de Catalunya”.

“L’alternativa mai no serà deixar Lloret sense accessos del segle XXI. Això no és acceptable” 

Adrià Lamelas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button