NotíciesPolítica

Adrià Lamelas del PSC Lloret, es reuneix amb el secretari d’estat de Turisme

Adrià Lamelas s’ha reunit amb el secretari d’estat de Turisme, el Sr. Fernando Valdés Verelst. La trobada ha servit per debatre sobre les diferents problemàtiques que afronten les principals viles turístiques, com Lloret de Mar.

El Sr. Valdés ha remarcat l’especial rellevància del context econòmic global pels municipis turístics, les possibilitats d’impuls que ofereixen els fons Next Generation i ha destacat l’esforç de transformació que el sector està duent a terme.
Lamelas ha fet èmfasi en la falta de finançament que pateix Lloret de Mar així com en els reptes de sostenibilitat i digitalització del sector, en l’accessibilitat i en la cooperació amb altres destinacions.

A més, s’ha plantejat la necessitat d’implementar accions per reduir la temporalitat i millorar les condicions socials i laborals dels treballadors i treballadores.

La trobada també ha servit per parlar sobre el pla nacional de Sol i Platja, els canvis que ha ocasionat la Covid-19, els efectes de la guerra i els objectius de reconversió i renovació del pla operatiu de la vila.

El Sr. Valdrés i Lamelas s’han compromès a retrobar-se en un futur proper i a seguir treballant per tirar endavant els reptes que presenta el sector turístic i el municipi de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button