NotíciesSuccessos

Els voluntaris de l’ADF Lloret retiren 500 sacs de plàstic d’una plantació de marihuana a Lloret de Mar

Enric Martínez, Coordinador Comarcal de l’ADF Lloret de Mar-Selva Marítima, ha informat a Lloret Gaceta sobre una operació recent en la qual es van retirar aproximadament 500 sacs de plàstic que contenien plantes procedents d’una plantació de marihuana situada a la zona boscosa d’El Montgròs a Lloret de Mar.

“Els voluntaris de la nostra ADF han retirat uns 500 sacs amb restes de plantes de marihuana a la zona boscosa El Montgròs de Lloret, amb aquesta acció continuem protegint i mantenint nets els nostres boscos, preservant la natura de brutícia”

Martínez ha explicat que els voluntaris de l’ADF es van mobilitzar per netejar la zona boscosa, recollint els sacs de plàstic que havien estat utilitzats per contenir les plantes de marihuana. Aquesta acció forma part dels esforços continuats de l’ADF per protegir i mantenir nets els boscos, preservant així la natura de la contaminació i enriquint el sòl amb els restes de plantes.

La tasca principal dels voluntaris de l’ADF és la prevenció d’incendis forestals. No obstant això, de tant en tant col·laboren amb els Mossos d’Esquadra, com en el cas de les plantacions de marihuana. Quan es descobreixen plantacions il·legals en àrees boscoses, els Mossos d’Esquadra reben l’ajuda de l’ADF per destruir les plantes i recollir els residus.

Les imatges proporcionades mostren la zona de Montgròs (Lloret) on es va dur a terme l’operació de destrucció d’una plantació de marihuana, amb la recollida d’aproximadament 500 sacs de plàstic que contenien les plantes. Es tracta d’una plantació a l’aire lliure, en cultiu directament al sòl.

Quan és necessari erradicar una plantació de marihuana, els Mossos d’Esquadra, en coordinació amb un jutge, certifiquen que l’equip de l’ADF ha netejat adequadament la zona i ha eliminat les plantes. Normalment, les plantes es recullen en bosses de plàstic per a la seva posterior eliminació, mentre que la terra i els restes orgànics es deixen al lloc per enriquir el sòl.

Aquesta operació és un exemple més de la col·laboració entre les autoritats locals i els voluntaris de l’ADF per mantenir la seguretat i la integritat dels espais naturals a Lloret i a la comarca de La Selva. Per saber més de l’ADF Lloret fes clic al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button