NotíciesSalut

Actualització de la situació a tots els centres de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 76 persones, 7 menys que el dilluns 10 de gener. Actualment hi ha 30 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 17 a l’Hospital de Blanes, 18 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, i 11 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

En aquest últim cas, dir que s’han cancel·lat les visites a tot el centre després que es detectessin 11 casos positius entre els pacients i residents. En els pròxims dies es continuaran fent més proves de seguiment. També s’ha procedit a cribrar als professionals de les unitats afectades. Des de la direcció del centre s’estan seguint els protocols dictats pel Departament de Salut i s’està fent un seguiment acurat dels casos positius i vigilant de prop l’evolució de totes les persones ingressades al centre.

Tenint en compte l’últim recompte (10/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 15 ingressos, 29 altes, 13 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 són trasllat a d’altres centres sanitaris. També s’ha comptabilitzat 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (10/01), s’han comptabilitzat 9 nous ingressos i s’han registrat 15 altes, 3 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. També s’han comptabilitzat 2 defuncions.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte a l’últim recompte (10/01), s’han registrat 5 nous casos. Recordem que en aquest centre les visites continuen restringides.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 4.267 punts i l’RT és de l’1,27. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és de 3.719 punts i l’RT és de l’1,12. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 4.241 punts i l’RT és de l’1,21.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 75 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

És molt important que en aquests moments es continuïn mantenint les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent, distància i ventilació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button