ActivitatsNotícies

Activitats gratuïtes i solidàries a Lloret per aquest cap de setmana pel Dia Mundial del Medi Ambient

Aquest cap de setmana se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i l’Ajuntament de Lloret conjuntament amb la Associació Medioambiental Xatrac, han preparat diverses activitats per a totes les edats, per aquest proper dissabte 4 de juny i diumenge 5. Totes les activitats són gratuïtes, però cal reservar al següent enllaç clickant👉🏻aquí i escollir l’hora i l’activitat que millor s’adapti als interessats o interessades.

Dissabte 4 de juny t’esperen a la Casa del Mar de Fenals (al final del passeig de Fenals direcció sud) per a descobrir la flora i la fauna del nostre entorn amb dues activitats: Snorkel i tallers de biologia. Al matí, sortides guiades d’snorkel per gaudir del fons marí de la platja de Fenals descobrint els organismes que hi viuen. I, a la tarda, tallers de biologia marina i sortides a les roques de la platja per conèixer les espècies que habiten al litoral Mediterrani observant-los de ben a prop a través d’un laboratori a l’aire lliure.

I el diumenge 5 de juny, l’activitat proposada es una neteja popular d’alguns dels boscos de Lloret. Hi haurà rutes i distàncies diferents, aptes per a totes les edats. I cal recordar que les activitats d’aquest cap de setmana especials pel dia del Medi Ambient, estan destinades per a tota la familia. (Edad mínima a partir de 5 anys).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button