El PobleNotícies

25 gossos d’Unitats Canines de Policies Locals de tota Catalunya participen a una jornada sobre cerca i detecció a Lloret

Avui divendres 3 de febrer, a partir de les 9h i fins les 18h, un total de 25 gossos d’Unitats Canines de Policies Locals de tota Catalunya participen en una jornada de cerca i detecció amb unitats canines a carrec d’un formador instructor provinent d’Alcobendas (Madrid).

Participen les Policies Locals de Vilassar de Mar, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Gramenet, Platja d’Aro, Granollers, Caldes de Malavella, Girona, Olot, Palafrugell, Esplugues de Llobregat, Sabadell, Polinyà, Martorell, La Jonquera, Amposta, Tossa de Mar, Salt i Lloret de Mar participant amb la seva unitat canina de Lloret, on actualment hi han 3 gossos en actiu: l’Iron, la Maya i la Lluna especialistes en detectar substàncies estupefaents.

Hi haurà una distribució per equips de treball i diferents escenaris com l’exterior de la comisaria, el dipòsit de vehicles i en el pàrquing soterrani de l’edifici.

Cal destacar que els figurants en aquesta jornada celebrada avui, per tal que els 25 agents k9 poguessin fer els exercicis son membres de l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de Lloret de Mar.

4 Comentaris

 1. Un municipal no tiene legitimidad a mirar los bolsos de la gente sin indicios, sin ponerse guantes y sin dar recibo de que ha hecho un registro.

  Ni en los campos de concentración pasaban a los internos por los perros.
  Hasta donde hemos llegado.
  Los municipales dependen del alcalde del pueblo, no del Ministro del Interior. No tienen derecho a hacerlo.

  He visto cómo requisan algo de droga y no dan recibo al ciudadano, ni lo pesan.

  ¿Donde va esa droga? Podemos imaginarnos

  Hemos de luchar por nuestros derechos ciudadanos. Esto es un abuso inaceptable.

 2. Cal destacar que els que han fet de figurants en aquesta jornada per tal que els agents k9 poguessin fer els exercicis son membres de l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de Lloret de Mar.

 3. Tratan al ciudadano como si fuesen ladrones.

  Donde está la presunción de inocencia?

  Se nota que los municipales no han pasado por la academia policial, solo han pasado un examen del Ayuntamiento, la última vez se filtraron las preguntas para los amiguetes.

  No saben tratar al ciudadano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button