NotíciesPolítica

La veterania política del MILLOR torna amb una intenció clara

El MILLOR, amb Marc Fuertes com a Portaveu del grup polític i davant la proximitat de les eleccions municipals del maig del 2023, té la intenció de fer una ronda de reunions amb totes les formacions polítiques que ja han anunciat la seva candidatura.

L’objectiu és conèixer quines son les seves voluntats polítiques i el seu projecte de municipi pels propers 4 anys, en el supòsit de ser escollits. En aquest sentit, ja s’han confirmat quasi totes les trobades amb els diferents grups a partir d’aquest divendres.

El MILLOR vol conèixer les intencions dels candidats que es presenten al comicis davant les necessitats del greus problemes que pateix la nostra vila o el futur de moltes decisions que caldrà prendre en la legislatura dels propers 4 anys.

Temes com la seguretat, o més ben dit la inseguretat, el contracte del servei de neteja i recollida d’escombraries de la vila; les directrius en matèria de promoció turística, la revisió del POUM, el control dels Fons NextGeneration, la sobre dimensió, o millor dit, la mala distribució del sector funcionarial de la nostra població, l’estat general de la vila, la greu pressió fiscal d’impostos o l’ofegament que causen les sobre dimensionades grans infraestructures de Lloret dels darrers anys o les poques ajudes a la creació de noves activitats empresarials a la vila.

Amb tot, és més que evident la pèrdua de qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Lloret de Mar en els darrers anys.

Per tot això, des del partit volen saber i compartir el pensament amb cadascun dels candidats vers aquests i altres temes tant importants pel nostre municipi i així poder prendre una decisió per presentar el seu programa i candidatura per les properes eleccions del 28 de maig.

“Entenem que, vista la situació actual de Lloret, és difícil que una sola formació ho pugui resoldre sense ajuda, havent d’intentar remar tots en la mateixa direcció si volem veritablement que Lloret prosperi i surti de la situació actual i dels darrers anys”

Marc Fuertes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button