EducacióNotícies

Vot popular | Berta Aulet i la seva aplicació innovadora, a un pas d’aconseguir el reconeixement acadèmic

Berta Aulet, estudiant de segon de batxillerat i destacada jugadora del Club Voleibol Lloret, ha aconseguit un lloc en el prestigiós Congrés CRACS de la Universitat de Girona amb el seu treball de recerca sobre les estadístiques en el vòlei.

La jove de Lloret de Mar ha desenvolupat una aplicació innovadora relacionada amb l’anàlisi estadístic d’aquest esport, que ha captat l’atenció dels organitzadors del congrés i ha guanyat el reconeixement dins de la comunitat acadèmica. El seu treball no només ha estat seleccionat, el premi serà atorgat al vídeo que aconsegueixi el major nombre de “likes”.

Berta ha manifestat el seu desig de difondre el seu treball i augmentar el nombre de “likes” del seu vídeo, per la qual cosa ha expressat interès que la ciutadania del poble pogués recolzar el seu projecte només mirant el vídeo publicat a YouTube per l’Universitat de Girona i donant like.

El vídeo explicatiu, que pots veure a continuació ofereix una visió detallada del treball de la Berta i de la seva aplicació, que podria transformar la manera en què s’analitza el rendiment dels equips de vòlei. Esperem que la comunitat de Lloret de Mar mostri el seu suport a Berta i al seu projecte participant activament i donant “likes” al seu vídeo.

Entra i dóna-li like

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button