EsportsNotícies

Una Gimcana Inclusiva, una Cursa Solidaria i la Marxa de les Ermites, marquen un diumenge de mobilitat a Lloret de Mar

Diumenge 7 d’abril: Marxa Popular a les Ermites (8:00h)

Aquest diumenge, Lloret de Mar celebra la 43a edició de la Marxa de les Ermites del Xino-Xano, una de les activitats més emblemàtiques de la localitat. El recorregut, reconegut per la seva gran bellesa i per passar per paratges com el monument a l’Àngel, Sant Quirze, Les Alegries, Sant Pere del Bosc i Santa Cristina. La sortida està programada a les 8h des de la Plaça de la Vila, oferint un recorregut accessible per a tothom. Un cop finalitzada la marxa, a la platja de Lloret, els participants podran gaudir d’una botifarrada popular. Les inscripcions es poden realitzar presencialment al Puntet o a través d’aquest enllaç. El dorsal té un cost de 10 euros si s’adquireix anticipadament i de 15 euros si es compra el mateix diumenge al matí.

Diumenge 7 d’abril: Cursa Solidària (10:00h)

El diumenge 7 d’abril, l’alumnat de 3r d’ESO del Coll i Rodés organitza la V Cursa solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer i donar suport als malalts. La cursa està oberta a persones de totes les edats i condicions físiques, amb opcions de córrer, caminar o simplement pagar el dorsal. El recorregut serà al voltant del Turó d’en Buch al Rieral. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria. Les inscripcions es poden fer en línia en aquest enllaç, i tenen un cost de 3 € anticipadament o 5 € el mateix dia, tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a la Fundació Espanyola Contra el Càncer. Hi haurà també sortejos de productes cedits pels patrocinadors entre els participants.

Diumenge 7 d’abril: Cursa-Gimcana Inclusiva (11:00h)

La cursa inclusiva és una activitat de lleure adaptada i participativa organitzada per l’Ajuntament de Lloret i dinamitzada per MIFAS. Consisteix en una gimcana que segueix els principis del disseny universal, on tothom pot participar. Es proposa un circuit amb handicaps com a cadira de rodes o bastó per a persones amb discapacitat visual, per sensibilitzar sobre les dificultats que enfronten. L’activitat inclou jocs sensorials, esport adaptat i oportunitat de disfressar-se durant la cursa. Es convida a participar com a equip. El punt de trobada serà el 7 d’abril a partir de les 10:30h, a Plaça Pere Torrent, de Lloret de Mar. Per les inscripcions, pots accedir al següent enllaç. Per a més informació, podeu contactar amb Josep Bécares al número 972 41 40 41 o escriure a jbecares@mifas.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button