NotíciesSuccessos

Un nou accident a l’Avinguda Vidreres de Lloret fa qüestionar la seguretat en aquesta zona

Ahir divendres 24 de març es va rebre una trucada al 112 cap a les 11:39h; una ciutadana informant que hi havia hagut un accident entre un turisme i una motocicleta a l’Avinguda Vidreres a l’alçada de l’Escola Pere Torrent.

Emergències va activar el servei amb dues unitats de la policia local que es van dirigir al lloc i dues dotacions del SEM (una ambulància convencional i una amb suport vital avançat). Al estar la conductora del ciclomotor immòbil al lloc sense poder-se moure -tal com va detallar la veïna que va trucar al servei d’emergències- també es van desplaçar per protocol l’equip de bombers.

Segons el comunicat de la policia local: “l’accident es va produir quan el ciclomotor estava aturat davant del semàfor en fase vermella a l’alçada del supermercat Caprabo de l’Avinguda Vidreres i el turisme, possiblement a causa d’una distracció, no  ha vist el ciclomotor i ha impactat contra ell”.

Policía Local de Lloret

La conductora del ciclomotor va ser mobilitzada pels bombers fins a la dotació terrestre del SEM, on van decidir traslladar-la a l’Hospital Comarcal de la Selva (Blanes) amb un fort dolor a la cama esquerre i pronòstic de ferida menys greu.  La conductora del turisme no va presentar ferides.

Diversos testimonis de l’accident van comentar insitu que tantes obres a la zona i els recents canvis de circulació al lloc, fan que la gent vagi més confusa, desorientada i extraviada en aquesta via (Avinguda Vidreres) que de fet sempre ha estat conflictiva amb infinitat d’atropellaments i accidents. Manifesten també que ara que ja no es pot girar a l’esquerra per incorporar-se a l’Avinguda Catalunya circulant des de l’Avinguda Vidreres, més d’un vehicle ha pogut tenir un ensurt ja que els conductors encara no estan conscienciats i és una via amb molt de trànsit i peatons.

Lloc de l’accident on no es pot girar des d’ahir a l’esquerra

Compartim la nota de premsa que va enviar l’ajuntament de Lloret de Mar fent referència a un important canvi de circulació a la zona:

Des d’ahir divendres 24 de març, el darrer tram de l’Avinguda Catalunya, entre el carrer de Sant Bonaventura i l’Avinguda de Vidreres, tindrà un únic sentit de circulació de baixada. L’altre carril es destinarà a places d’estacionament de diferents tipus (reserva per a mobilitat reduïda, turismes i motos).

Amb aquest canvi s’amplia la vorera millorant l’accessibilitat i la mobilitat a peu d’aquest itinerari escolar, es millora la seguretat viària de la cruïlla amb Avinguda Vidreres eliminant girs a l’esquerra, es manté la plaça reservada per a mobilitat reduïda que s’elimina al carrer Sant Bonaventura i es guanyen places d’estacionament per a motos.

Per a accedir al barri de Can Carbó caldrà fer ús de les alternatives actuals del carrer de l’Aiguaviva i l’avinguda de Puig de Castellet:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button