CulturaNotícies

Un invent de Lloret, present en el llibre: “Els invents catalans”

Marta Condominas, de Barcelona, ​​professora de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona presenta el llibre: “Els Invents Catalans”. L’obra serà presentada a la 39a Setmana del llibre en Català, que tindrà lloc al Moll de la Fusta de el 10 a el 19 de setembre. A continuació els horaris i dies de signatura dels diferents autors: http://www.lasetmana.cat

Marta Condominas signarà el dia 11 de setembre a partir de les 12:00h, aquest treballat llibre que l’escriptora barcelonina a redactat sobre els invents creats a tot Catalunya, amb una acurada investigació de cada un d’ells, on cal destacar que el llibre consta amb un treball de recopilació d’informació durant els últims 10 anys.

Molts invents, que al lector li agradarà saber que estan pensats i creats a la seva terra, i segurament desconeixien que així fos. És el cas de la menció que es fa en el llibre a un invent d’un lloretenc, Constantí Ribalaigua i el seu mundialment conegut Daiquiri, que la Marta i l’editorial Red Book volien compartir com avanç, amb els nostres lectors de Lloret Gaceta:


(Página que hace referencia a un invento lloretense)


Aquesta setmana l’editorial farà arribar a les llibreries la primera edició,i també està a la venda a través del web de l’editorial Red Book Ediciones: https://redbookediciones.com/producto/catala/els-invents-catalans/

Cal destacar que l’autora, després d’aquests 10 anys de recerca d’invents, posseeix informació per a una possible continuació ja que s’ha quedat molta tinta al tinter, i estem convençuts que aquest primer invent d’un llibre d’invents, serà tot un èxit i esperem ansiosos la seva seqüela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button