El PobleNotícies

Un cotxe bolca a la carretera de Lloret a Blanes i es mobilitza a 5 dotacions de bombers.

Un turisme d’alta gamma va bolcar ahir dimecres 24 d’agost a la carretera GI-682, km 7, que conecta Blanes amb Lloret. L’avís es va rebre al voltant de les 17:30 de la tarda als bombers de la Generalitat. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar fins a 5 dotacions de bombers, ja que semblava -tal com van alertar els testimonis de l’accident- que s’hi havien quedat diverses persones atrapades dins del vehicle, tot i que en arribar els efectius a la zona de l’accident, tots els seus ocupants ja havien pogut sortir pel seu propi peu i no hi va haver cap ferit de gravetat.

El cotxe va bolcar totalment per motius desconeguts, en una zona de bardisses, de tal manera que no va afectar la via, tot i que el desplegament de Bombers i Mossos d’Esquadra, per arribar al lloc dels fets, acordonar la zona i atendre els afectats, va crear una retenció a la via direcció a Lloret, on havia bolcat el vehicle, que minuts més tard es va diluir, tornant la carretera a la normalitat.

Avui dijous 25 d’agost, després de més de 24 hores des de l’incident, el vehicle afectat encara és al lloc dels fets, esperant que l’assegurança es faci càrrec de la retirada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button