EsportsNotícies

Últims dies per inscriure’t a la Night Trail Lloret, la cursa nocturna amb arribada espectacular a la platja

Avui, al parc de les olors de Lloret de Mar, ha tingut lloc la presentació de la Lloret Night Trail, la prova que se celebrarà el proper dissabte 1 de juliol i que arriba enguany a la seva vuitena edició. La Lloret Night Trail és una cursa nocturna que recorre els millors trams del camí de ronda i els boscos de Lloret, acaba a la platja amb una arribada espectacular envoltada de torxes i ofereix la possibilitat d’escollir entre dues distàncies, 7 i 14  quilòmetres. 

La Lloret Night Trail, organitzada per l’Ajuntament amb la col.laboració del club d’Atletisme de Lloret-La Selva i La Sansi, preveuen superar els 500 inscrits i destaquen que la cursa presenta un recorregut sorprenent, de gran atractiu i valor natural. 

El tret de sortida de la Lloret Night Trail serà a les 21.30h de la nit davant de l’oficina de turisme de l’avinguda de les Alegries i recorrerà la zona boscosa del municipi, per acabar a la platja de Lloret. 

Els preus d’inscripció són de 12 € per a la opció de 7 quilòmetres i de 16 € per a la opció de 14 quilòmetres. A més, tots els participants rebran una bossa del corredor amb diferents obsequis i una headband.

Foto de la presentació

Per a més informació de la cursa, recorreguts i inscripcions es pot consultar el web: 👉🏻www.nighttraillloret.com

Font: Ajuntament de Lloret de Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button