ActivitatsNotícies

Últimes places per a la Gimcana familiar per conèixer els secrets dels boscos de Fenals: coneixement i diversió

Saps quin secret amaga el bosc de Fenals? Amb l’ajuda d’una motxilla molt ben equipada podràs descobrir-ho!

Aquesta activitat, anomenada “Gimcana familiar: La motxilla del bosc”, es durà a terme els dissabtes de juliol i agost a Fenals, Lloret de Mar. Les sessions ara mateix no estan disponibles tots els dissabtes, però queden moltes hores encara disponibles. Aquells que hi assisteixin gaudiran d’una experiència única d’1 hora i mitja a partir de les 18:00h. Aquesta gimcana és ideal per a famílies o grups reduïts que, amb una motxilla plena d’equipament especial, hauran de superar diferents proves per descobrir el secret que amaga el bosc de Fenals.

És important portar crema solar, gorra i calçat còmode per garantir una experiència còmoda i segura per a tothom. A més, el taller s’adaptarà a l’idioma o idiomes dels participants, assegurant que tots puguin gaudir i participar plenament.

Compra de tíquets

Aquesta és una activitat de pagament, i les places són limitades. Per adquirir els tíquets, podeu fer-ho a través del següent enllaç: Compra de tíquets. No deixeu passar aquesta oportunitat d’aprendre i divertir-vos en família mentre descobriu els secrets dels boscos de Fenals!

One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button