El PobleNotícies

Últim dia per inscriure’t als Cursos de Català a Lloret de Mar

Les inscripcions per als cursos generals del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) acaben avui 15 de setembre de 2023.

Les sol·licituds es podran fer presencialment (a Lloret, l’adreça de l’Oficina de Català és carrer de Felicià Serra i Mont, 15)  o bé en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció als cursos de català, fins al divendres 15, a les 20 h.

Les persones que no hagin fet un curs al CPNL o que no disposin d’un certificat de coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per poder determinar quin curs és el més idoni per a elles. Es pot sol·licitar telemàticament a la plataforma d’inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.

En aquesta inscripció, corresponent al primer trimestre del curs 2023-24, el CPNL ofereix cursos de català, en modalitats presencials o en línia, de tots els nivells: des de l’inicial fins al superior. En el cas del C2 -només en modalitat en línia asíncrona- hi haurà oferta tant en format de durada anual com semestral. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació detallada sobre els cursos, les localitats on s’imparteixen i els horaris.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button