NotíciesOci

Tropics i St Trop nominats a ser un dels millors clubs d’oci nocturn del món

Un total de 16 discoteques catalanes han estat nominades per entrar a la prestigiosa llista dels The World’s 100 Best Clubs 2022, llista que anualment fa pública l’Associació Internacional d’Oci Nocturn (International Nightlife Association) de la qual FECASARM n’és membre a través de la patronal estatal de l’oci nocturn Spain Nightlife.

En aquesta edició del 2022, Espanya és el país que més locals aporta de tot el món, essent Catalunya i les Illes Balears les Comunitats de l’Estat que més locals aporten a la llista amb 16 nominacions cadascuna. 

Els 16 locals catalans que han resultat nominats a entrar a la llista són els següents: De la Província de Barcelona: Opium Barcelona, Shôko Barcelona, Sutton Barcelona, Carpe Diem Lounge Club, Input High Fidelity Dance Club, Pacha Barcelona, Bling Bling Barcelona, Sala Apolo, Les Enfants Brillants, Macarena Club, ElRow. De la Província de Girona: Disco Tropics, St. Trop’ i Papillon Club. De la Província de Lleida: Biloba. I de la Província de Tarragona Tropical Salou

La xifra total de locals nominats a nivell mundial puja a 260 locals procedents de 44 països diferents, sent que només 100 accediran a la llista definitiva i tan sols un es proclamarà “The World’s Best Club 2022“.

La votació pública on-line es troba oberta des d’ahir  dia 1 de setembre i es mantindrà oberta fins al dia 15 d’octubre. Qualsevol persona pot votar per algun dels locals nominats a través del següent link: https://bit.ly /3Ra0emA, el qual acceptarà un sol vot per persona. La llista definitiva es donarà a conèixer el dia 8 de novembre d’enguany després de que la votació popular es complementi amb el vot d’un jurat professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button