CulturaNotícies

Trobar les respostes a qui som? d’on venim? i a on anem? els eixos principals del llibre d’en Josep Franch que es presenta aquest dissabte a Lloret

L’autor

El lloretenc Josep Franch Vencedor és Diplomat en Turisme per la UdG, i té estudis d’Humanitats per la UOC. Des de l’any 1993 fins el 2001 va ser professor de Gestió Hotelera, Gestió d’Agències, Marketing Turístic i Història de l’Art, a l’Escola de Turisme Euroaula, a Mataró. Des del 2001 va treballar de gerent del Gremi d’Hostaleria de Lloret, i de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar. També com a Secretari Tècnic de la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret.

Des de fa molts anys que està interessat -i té una extensa biblioteca-, en tot el que fa referència als Càtars, als Templers i a l’enigma del Grial. Va ser al 2014, en el sopar de germanor del Rotary Club de Blanes i de Lloret de Mar, on va donar la conferència: “Càtars i Templers: els custodis del secret del Grial”. El seu hobby es investigar aquests temes: què hi ha d’història real, què hi ha de història inventada, i intentar esbrinar quines veritats s’amaguen darrera aquests mites i llegendes. És per això que Franch s’ha endinsat de ple en aquest món ple de misteris i ha recopilat durant anys molta informació plasmant-ho en un llibre de més de 700 pàgines: “CÓDIGO BCN, EL SECRET DEL GRIAL A BARCELONA”.

Presentació de l’obra a Lloret

El proper dissabte 9 de setembre, a les 20:00h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Lloret de Mar, es durà a terme la presentació de la novela: “CÓDIGO BCN, EL SECRET DEL GRIAL A BARCELONA”. L’obra es podrà adquirir el mateix dia de la presentació o posteriorment a la Llibreria Can Gallisà a la Plaça París de Lloret de Mar a un preu de 29€.

Sinopsi

Si mai t’has plantejat els grans interrogants de la vida i la mort… si mai t’has preguntat si aquests i l’Univers tenen sentit… el que descobriràs a l’obra que tens a les mans, representa la més enriquidora, profunda i fascinant reflexió sobre aquests interrogants. Aquí podràs trobar les respostes a Qui som? D’on venim? A on anem?

Desxifra el Grial i la Sang Raal a Barcelona. Coneix-te a tu mateix a través dels personatges principals d’aquesta història: Jesús i Maria Magdalena, els Càtars, els Templers, els comtes d’Empúries, etc. Una novel·la-assaig per als que van a la recerca del Grial, per als que busquen la Veritat.

El protagonista i narrador en primera persona, és en Ramon Huguet Teixidor, de 58 anys. És Catedràtic d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona, i se’n vatres dies a Montserrat. Necessita desconnectar. Ha d’aclarir-se les idees. Fa més de tres anys que ja no té relacions amb la seva dona. Han pactat que conviuran a la gran casa del Tibidabo, però cadascú que faci la seva vida. Estan en procés de divorci. Tanmateix, en Ramon, fa poc, va començar una relació “amorosa” amb la Donabella (la dona de fer feines a la casa de Barcelona). En Ramon s’instal.la a l’hotel de Montserrat. Coneix un frare. El monjo Miquel i en Ramon fan passejades pels diferents camins del santuari. Tots dos tracten un munt de temes, un munt de històries. Aquest llibre és, a més d’una novel.la, un assaig on tot està extret dels millors experts. Un llibre de coneixement, espiritual, ple de saviesa. Tot passejant, van analitzant un munt de temes a quin més interessant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button