NotíciesPolítica

Tots per Lloret presenta la llista i propostes per al 28M

Enmig d’una gran expectació, més de 500 persones van assistir aquest dijous al vespre a la presentació de la candidatura de Tots per Lloret. En arribar a l’aforament màxim del Teatre Municipal de Lloret, una quantitat considerable de gent s’ha quedat sense lloc i han hagut de seguir l’acte des de l’exterior de l’equipament, on el partit tenia preparades pantalles que transmetien en directe l’esdeveniment per si se superava el límit de capacitat del teatre.

L’actual alcalde i candidat a la reelecció, Albert Robert, ha assegurat en la seva intervenció que “fa ben poques setmanes, quan el consistori em va investir com a nou alcalde de Lloret, vaig sentir una sensació molt especial. És la mateixa que sento avui, veient-vos a tots vosaltres i donant-nos el vostre escalf i el vostre suport”, i ha afegit que “sé que soc l’alcalde de Lloret, legítimament. Però em sentiré més alcalde encara, més legitimat encara en el càrrec, quan em donin de nou la vara, el bastó de comandament de l’ajuntament, gràcies a haver obtingut una majoria de vots prou sòlida de la ciutadania a Tots per Lloret”.

Robert ha anat cridant a l’escenari els components de la llista, que ho han fet acompanyats d’una cançó que els ha marcat. Els dos últims han estat el número 2, Jordi Sais, i el número 21, que tanca la llista, l’exalcalde Jaume Dulsat, que ha volgut intervenir a l’acte per qualificar Robert com “el millor candidat i el millor alcalde que pot tenir Lloret, pel seu profund coneixement de la ciutat i per la seva experiència municipal de 8 anys en diverses àrees cabdals pel municipi”. Així, a banda de Sais i Dulsat, han pujat a l’escenari Ana García-Castany, Xavier Flores, Melissa Vilamala, Josep María Lloveras, Susanna Riera, Ivan Ramírez, Núria López, Cristina Relat, Anna Gisbert, Nabil Benaakri, Sandra Agustí, Enzo Poblete, Josep Subirós, Judit Bach, Guillem Franch, Eva Àlvarez, Albert del Hoyo i Maria Teresa Ballester.

El candidat a la reelecció, amb tot l’equip a l’escenari, s’hi ha referit, afirmant que “avui, tots els components de la candidatura segellem públicament un compromís per continuar fent prosperar Lloret, la ciutat que tots ens estimem. Un compromís pel diàleg, per continuar teixint complicitats amb tothom, persones, entitats i associacions de tot tipus. Ningú no ens pot negar que, en aquests últims 8 anys, hem aconseguit transformar Lloret. N’hem perdut dos, d’anys, per culpa de la pandèmia, que va frenar- ho tot. Ara, doncs, és l’hora de prémer l’accelerador”.

I, dirigint-se a tot l’equip i al públic, ha detallat els valors que acompanyen la seva proposta política. “Som els de la bona gestió i la solvència, els de l’experiència, els de la garantia d’estabilitat al govern municipal i els del ‘turisme friendly’”, afegint que “som 100% Lloret i el nostre únic compromís és amb les veïnes i els veïns de la població, als quals dedicarem tots els nostres esforços”.

Finalment, Albert Robert ha desgranat els principals punts que portarà a terme si continua governant el municipi, que ha resumit en els següents:

*Un palau de congressos de titularitat municipal per potenciar Lloret com a destinació de turisme de congressos.
*Un ateneu d’entitats perquè les associacions de Lloret de Mar hi realitzin les seves activitats.
*La potenciació de la contractació pública reservada, com a eina per a la inclusió social.
*La creació d’una empresa pública de serveis de manteniment.
*La construcció de nous aparcaments a les zones de Can Lloranes i Canyelles.
*La remodelació dels passejos marítims de Lloret i Fenals.
*La creació d’Àrees de Promoció Econòmica Urbana a les zones comercials i d’oci.
*Campanyes de promoció pel comerç local.
*L’habilitació de punts d’informació i seguretat a les platges de Lloret i Fenals.
*La posada en marxa de l’Escola de Música Municipal.
*La creació del Centre d’Interpretació dels Jardins de Santa Clotilde.
*Una nova llar d’infants.
*La reclamació del Centre d’Urgències d’Atenció Primària, degudament dotat.
*La creació d’un nou centre cívic al Nucli Antic.
*La construcció d’una Via Ferrada al camí de ronda entre Lloret i Fenals.
*La renovació del tartà de les pistes d’atletisme.

Tots els assistents a l’acte han rebut el programa abreujat i un de més extens, amb 200 propostes per continuar transformant Lloret i que pròximament es distribuirà a totes les famílies del municipi.

En les seves paraules finals, Albert Robert ha assegurat que “sabem on estem i què volem fer. Sabem què volem per Lloret i sabem com ho farem. Amb els acords més amplis possibles, amb tots els suports que siguem capaços de generar i amb la participació de qui ens vulgui acompanyar. Aquí no hi sobra ningú, perquè Tots som Lloret”, ha conclòs.

3 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button