NotíciesPolítica

Tots per Lloret: “El silenci i les excuses del PSC; liderarem una oposició contundent”

“Liderarem una oposició contundent i constructiva per al municipi”

Tots per Lloret

La llista 100% municipal liderada per Albert Robert respecta els pactes de govern, però denuncia falta de voluntat de diàleg per part del PSC.

El partit polític local Tots per Lloret celebra els seus resultats a les urnes el passat 28 de maig. Un total de 1.261 veïns i veïnes de la vila (3 regidors) van dipositar la confiança en la candidatura liderada per l’alcalde en funcions, Albert Robert, representant més d’un 12% de les paperetes. Son la primera força 100% municipal al ple de l’Ajuntament de Lloret, apunt molt destacable tenint en compte que el projecte i la marca eren nous i que l’atomització política de Lloret complicava molt la consecució de regidors.

Mostren la seva preocupació per l’alt percentatge d’abstencionisme, de més de la meitat de la població. Una xifra que supera amb escreix la mitjana d’abstencionisme arreu de Catalunya i de la resta de l’estat.

El silenci i les excuses del PSC:

Davant de la victòria incontestable del Partit dels Socialistes de Catalunya a Lloret de Mar, des de Tots per Lloret, han felicitat a la formació liderada per Adrià Lamelas. Al seu comunicat, Tots per Lloret deixen clar que “els hem estès la mà des de bon principi per contribuir a la governabilitat del municipi i és ben palesa la nostra voluntat de govern, avalada per vuit anys d’experiència al consistori. Sabem d’on venim i tenim molt clar cap on hem d’anar”.

Passats uns dies dels comicis locals, els respectius caps de llista de Tots per Lloret i el PSC-Lloret van mantenir una conversa profitosa i molt cordial segons expliquen des del partit municipal “Immediatament després, però, els socialistes van optar per un silenci que ni entenem ni compartim”.

Mai es va arribar a donar una segona reunió entre les dues candidatures com, en canvi, s’havia acordat durant el transcurs de la primera conversa, explica Robert, accentuant que “les justificacions del candidat del PSC van ser escasses i buides, i seguidament la formació va passar a ignorar Tots per Lloret, impossibilitant les vies de contacte amb Lamelas”.

Dit això, des de Tots per Lloret respecten de totes totes el pacte de govern municipal que es va filtrar a la premsa i que, posteriorment, es va fer oficial ahir dijous, entre el PSC, Junts per Catalunya i Lloret En Comú Podem.

Terminen el comunicat dient que “no deixa de preocupar-nos, però, el fet que l’experiència de govern sigui pràcticament nul·la, i també que tots tres partits depenguin d’executives nacionals i estatals que puguin tenir interessos més enllà del poble de Lloret de Mar”.

En qualsevol cas, Tots per Lloret “tindrà sempre la mà estesa per contribuir en tot allò que consideri positiu per a la gent i la vida a Lloret” manifesten des del partit.

“Un fet que serà perfectament compatible amb una oposició que liderarà Albert Robert de manera ferma, decidida i, sobretot, constructiva. Lloret és i seguirà sent cosa de Tots”

Tots per Lloret

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button