Notícies

Tot a punt per a la II Edició dels Premis Lauretum a Lloret de Mar

Els Premis Lauretum, promoguts per la Càtedra Climent Guitart, es lliuraran demà dimecres, 14 de juny, a les 19:00h al Teatre Municipal de Lloret de Mar i tothom qui vulgui està convidat a assistir a la gala i conèixer els premiats/des de primera mà (no cal reserva, places limitades fins completar l’aforament del teatre).

Els guardons, que tenen com a objectiu posar en valor el turisme a les escoles, com una de les activitats més importants del municipi, van comptar l’any passat amb 66 estudiants i 32 treballs candidats a premi d’entre els estudiants de Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat dels centres educatius de Lloret de Mar. Els premis que obtenen els guanyadors van destinats a material escolar.

Els premis compten amb la col·laboració i el patrocini de l’ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona.

Cartell de l’acte

Els valors de la Càtedra Climent Guitart

La Càtedra Climent Guitart es sinònim d’orientació, innovació i competitivitat al turisme de costa, promoguda per la Fundació Climent Guitart i l’ajuntament de Lloret de Mar i la Universitat de Girona, respon a la convicció d’impulsar la transferència de coneixement i la recerca multidisciplinar sobre l’activitat turística, especialment de la costa gironina. 

Vol contribuir a generar una reacció i un nou  impuls per reprendre una trajectòria de creixement empresarial i social estable pel futur del turisme de costa, que ha representat -juntament amb molts d’altres- la figura de Climent Guitart. S’alinea amb les prioritats estratègiques de la Universitat de Girona, que vol esdevenir un actor fonamental al territori més proper i esdevé la primera Càtedra de la Universitat de Girona a la comarca de La Selva i vinculada a un sector d’activitat clau pel territori gironí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button