EsportsNotícies

Tornen les “Sortides Nòrdiques” a Lloret: camina i connecta amb la natura

El Nòrdic Walking o Marxa Nòrdica torna a Lloret de Mar amb una oportunitat única per a aquells que desitgin connectar amb la natura mentre mantenen un estil de vida actiu i saludable.

El ‘Nordic Walking Es Trajo-La Selva’ és una petita empresa que es dedica des de l’any 2009 a donar a conèixer l’activitat de la Marxa Nòrdica, tot fent cursos d’iniciació, de tecnificació i sortides entre setmana durant tot l’any, tant a la nostra vila de Lloret de Mar com a d’altres poblacions de la comarca de La Selva. El seu objectiu és, a més a més de donar a conèixer aquest esport, fomentar els hàbits saludables a tota la població de totes les edats.

Aquesta setmana han acabat amb el curs d‘hivern que han dut a terme des de l’octubre fins a aquest Sant Joan, i tal com ja porten fent uns anys, el proper mes de juliol comencen el Taller d’Estiu a Lloret de Mar que tindrà una durada de dos mesos. A partir del mes de juliol comença aquesta nova aventura que s’allargarà fins a final del mes d’agost. Són sortides d’1 hora i 45 minuts; gairebé 2 hores, per explorar els voltants de Lloret.

Hi ha dues opcions de grups disponibles a Lloret de Mar: un grup es reuneix els dimarts a la tarda de 19:00 a 20:45 h, i l’altre els dimecres al matí de 8:00 a 9:45 h. Per a inscripcions i rebre més informació podeu escriure un correu electrònic: info@nordicwalkingestrajo.com o contactar al telèfon: 630 93 55 56.

Coneix més a fons aquest esport…

El Nòrdic Walking, o Marxa Nòrdica, és un esport que es va originar a Finlàndia i té les seves arrels a l’esquí de fons. Aquesta pràctica es defineix com caminar seguint el patró natural de la marxa amb bastons específicament dissenyats per impulsar-nos i treballar tot el cos, tal com es fa en l’esquí de fons.

L’objectiu d’aquestes sortides és doble: promoure l’adopció d’un estil de vida saludable i brindar l’oportunitat de conèixer l’entorn natural de Lloret de Mar i la comarca de La Selva. Les sessions de Marxa Nòrdica són una excel·lent manera de socialitzar, alliberar l’estrès i mantenir-se actiu, tot alhora.

Així que si esteu buscant una activitat saludable i divertida a Lloret de Mar, no deixeu passar aquesta oportunitat de gaudir de la natura mentre us manteniu actius i en forma. Apunteu-vos a les sortides de Nòrdic Walking i experimenteu els beneficis d’aquest esport únic.

Cartell informatiu

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button