CulturaNotícies

Tornen després de més de 10 anys la banda Head Injury: “Grunge-metal from Lloret del Mal” to La Mirona

“Una de les bandes lloretenques més veteranes i longeves de Lloret de Mar, torna als escenaris després d’un parèntesi de més de deu anys”.

El grup HEAD INJURY torna a actuar en directe el dia 20 d’octubre a la sala gironina La Mirona. La banda la van formar 3 amics de la infància, l’Albert Vinyals, nascut a Lloret i en Toni i el Carles que estiuejaven al poble que els van unir per fer música l’any 1994: Lloret de Mar. Tot i que amb el pas dels anys els components han anat canviant… l’essència del començament s’ha mantingut fins a dia d’avui amb aquest retorn.

El Carles (bateria) ja no està al grup, però continua vinculat a la música. Tots tres van tocar junts durant molts anys fent concerts a sales d’arreu de Catalunya i mini gires per Holanda i Bèlgica. Per logística i vida familiar l’any 2010 van abandonar els escenaris. Durant la pandèmia es van unir altre cop (en línia) per celebrar vint-i-cinc anys al món de la música i van treure una nova cançó.

El seu primer CD el van editar l’any 1997, l’any 99 van enregistrar el mític àlbum “Renault 4”, un disc que parla molt de Lloret. Després de guanyar el concurs de ‘The best in town’ van llançar el disc “Despierta” i finalment, van enregistrar “Renacer”, masteritzat a Alemanya. Tots els seus discos es poden trobar a Spotify. Es defineixen com a “fills del grunge”, Com diu l’Albert Vinyals (líder de la banda); “Grunge-metall  amb reminiscències del Jazz, flamenc i altres estils. Som molt eclèctics”.

Actualment, els components de la banda són;
Albert (guitarra i veus), Toni (veus), Rober (guitarra), Josep (baix), i Patrick (bateria). Lloret Gaceta ha parlat amb l’Albert Vinyals:

Albert, que cal destacar del vostre concert del 20 octubre a La Mirona (Girona)?

La particularitat del concert és que recuperem al nostre primer baixista, que va deixar la banda el 2005, i torna amb nosaltres. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de La Mirona amb un preu de 13€ o 18€ el dia del concert a taquilla.

Per què veu deixar la banda?

Bàsicament, perquè tots estàvem molt distanciats i amb fills petits, i per logística era molt difícil continuar quedant, algú fins i tot estava fora del país. Els últims concerts van tenir lloc al Stones de Lloret i l’altre al Cutres de BCN.

Quin ha sigut sempre el vostre eslògan?

“Grunge-metal from Lloret del Mal” amb aquesta frase vam divulgar la nostra música als concerts de tota Catalunya, Holanda i Bèlgica. Som tots uns enamorats de Lloret, al grup ara, dos som nascuts aquí, i els altres membres són: de Blanes, Sant Boi, Barcelona i Holanda, però totalment vinculats al poble, on tots passen temporades d’estiu.

Qui són el cap de cartell d’aquest concert de la Mirona?

El grup Morphium presenta nou àlbum a la Mirona, i en ser seguidors nostres, encara que és una banda de gent molt jove, ens van proposar participar en el concert. La proposta ens va engrescar, i ja estem a punt per pujar als escenaris. ¿Perquè no? Ja tenim els fills grans i podem tornar als escenaris, i farem amb molta il·lusió.

Gràcies, Albert Vinyals,, molt èxit a la Mirona.

Cartell pel próxim 20 d’Octubre a la Mirona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button