La GentNotícies

Torna un any més la polèmica on més de 3500 jubilats de Lloret es queden sense gaudir del dinar “Homenatge a la Gent Gran”

Com cada any, i com marca la tradició, l’alcalde de Lloret de Mar convida a la gent gran al dinar “Homenatge a la Gent Gran”. Enguany se celebra la 45a edició i ha estat Adrià Lamelas qui ha enviat la invitació al domicili de 4.717 jubilats, per assistir al dinar gratuït que tindrà lloc a l’Hotel Evenia Olympic avui dimecres 15 de novembre.

Fins aquí tot sembla normal, però cal tenir en compte que gairebé 4000 persones grans queden fora d’aquest acte entranyable ja que l’aforament es limita aquest any a 900 persones, un límit que no és nou aquest any. Dit aixó, un gran nombre d’aquestes persones afectades que any rere any es queden sense gaudir d’aquest àpat especial, ens ho han fet saber. A continuació compartim alguns testimonis:

La Rosa proposa: “Hi ha gent gran a la qual li és difícil desplaçar-se fins a la llar de jubilats per recollir la invitació, o que no podem anar a les 8 del matí, i sempre ens quedem sense plaça, ha porto 7 anys sense poder anar. Una idea seria que les invitacions fossin nominals, que s’haguessin de recollir amb DNI i en el moment que algú ja hagi gaudit del menjar… que s’esborri de la llista i deixi lloc a d’altres jubilats per al següent any, i quan hagin gaudit tots, s’obre novament la llista”.

Rosa

“És el malestar repetitiu any rere any de molts jubilats que no tenim accés a la plaça per dinar a l’Olympic, perquè com sempre passa, a mig matí del dia que marca la carta de l’Alcaldia per recullir les invitacions ja no queden invitacions. Ni tan sols cal dir que, per molt que en la carta consti que el dia de recollida és el dimecres 8 de novembre, de 8 h a 19 h, anar més tard de les 10 és absurd”.

Margarita

Concepció

“A primera hora (8h) ja hi ha molta gent que recullen fins a 10 invitacions per persona (lícit segons diu la carta), el que fa, que abans del migdia ja no quedin places (i són 900 les que hi ha per dinar a l’Olympic enguany). Cap a les 14:00h ja no hi ha tan sols ningú atenent a qui arriba, perquè només hi ha llista d’espera. I així cada any. ¿No seria més just fer si cal el dinar a diferents llocs alhora perquè hi tinguin cabuda tots? No és injust que sempre hi vagin els mateixos?” denuncia finalment la Margarita.

La Carta d’Alcaldia

Adjuntem una còpia de la carta que reben tots els jubilats, “una carta amb un horari absurd, ja que és més una cursa de velocitat que una recollida d’invitacions” manifesten part dels perjudicats.

Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar…

…el nou regidor de la gent gran, Carles Clos manifesta: “L’Ajuntament envia una notificació a totes les persones majors de 70 anys que tenen dret a anar al dinar, aquest anys 4.717 persones, l’aforament és limitat i aquest any gaudiran del dinar 900 persones. Hem fet un esforç per encabir-hi el màxim de gent possible i hem limitat molt els convidats”.

One Comment

  1. A La Garriga i anem tots. Es recullen cadascú amb el seu DNI per tant tothom que vol hi pot anar.
    avans pandemia com que l’aforament era mes petit es va repetir la festa un altre dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button