ActivitatsNotícies

Torna ‘Sonambula Hotel’ a Lloret de Mar amb doble dosis de terror

L’Hotel Samba de Lloret de Mar, conjuntament amb la Caravana de les Arts, inicia la seva esperada festa de Halloween 2023. Tindrà lloc del 27 d’octubre a l’1 de novembre, amb un túnel del terror el doble de llarg, una programació especial i les millors experiències per als més valents.

L’esdeveniment més terrorífic de la temporada ha arribat per quedar-se. Veient els bons resultats del darrer any, l’Hotel Samba torna a treballar de nou amb l’agència creativa local, La Caravana de les Arts, per a transformar les seves instal·lacions en un allotjament encantat i oferir una estada de terror als seus hostes.

Sonambula Hotel no és només un esdeveniment, és una experiència que s’ha de viure en primera persona. Promet un ambient únic i aterridor, però, també una jornada plena de rialles i diversió, que es recordarà amb afecte. 

L’acte inaugural es durà a terme a les 19:00h del dia 27 d’octubre. Es comptarà amb la presència de diverses autoritats i es donarà inici a la festa amb una gran encesa de llums.

Horaris, programa i compra d’entrades

Els dies 27, 28, 29, 31 d’octubre i 1 de novembre, tornarà el túnel del terror amb unes novetats impactants: una història nova, nous actors, nous personatges i un recorregut el doble de gran, 300 metres de trajecte, que el convertiran en un dels passatges més llargs de la regió. El matí del dia 29 també s’obrirà un passi familiar perquè els més petits no quedin fora de gaudir d’aquest Halloween.

Les entrades ja estan disponibles tant per a clients allotjats a l’hotel com per a gent del poble, el seu preu és de 8€ per persona (es recomana reservar prèviament, ja que hi ha places limitades). Per adquirir-les simplement s’ha d’enviar un WhatsApp al 672 07 99 73, o acudir de manera presencial a la recepció de l’Hotel Samba.

I per als amants de l’adrenalina, es convida a experimentar el “No Molestar”.  Durant la nit del dia 28 d’octubre, es podrà sentir la presència d’aquells que mai han trobat pau en aquest lloc i viure algun ensurt inesperat a les habitacions. Els hostes que desitgin tenir un descans del més inquietant  poden afegir l’opció a l’hora de fer la reserva de la seva estada.

Això no és tot, durant tot el transcurs de l’esdeveniment,l’equip d’animació de l’Hotel Samba continuarà realitzant jocs, activitats i espectacles diaris, com un gran concurs de disfresses o una nit de discoteca al Pub Victory, perquè tan adults com els més petits visquin al màxim aquesta edició de Sonambula Hotel.

🔴Reserva per una estada terrorífica a l’Hotel aquí.

🔴Reserva pel túnel del terror aquí.

HISTÒRIA SONAMBULA HOTEL:

A finals de l’any 1843 les obres de la primera clínica mental d’Espanya es començaven a aixecar a Lloret de Mar. El Doctor Francesc Campderà i Camin va fundar la torre Campderà posteriorment anomenada Torre Llunàtica, referència mundial al món de la investigació de malalts mentals.

Els tractaments que rebien els malalts s’ajustaven individualment a les necessitats de cada pacient. Els interns sortien de manera regular per les rodalies a visitar famílies de la vila de Lloret de Mar, a fer activitats com pescar o caçar, etc.

Alguna cosa no va sortir bé, una interna arribada de Barcelona, anomenada la Somnàmbula, va canviar els plans del projecte del Doctor Campderà. Cent cinquanta anys després els hostalatges de l’hotel Samba estan patint la visita de nous personatges del passat que volen posar ordre a l’hotel i a la vila de Lloret de Mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Articles

Back to top button