EsportsNotícies

Torna el Rally a Lloret amb aquesta 9ª edició

La tercera edició organitzada de manera consecutiva per V-Line Org. tornarà a marcar el punt de partida del calendari de competicions, els dies 4 i 5 de febrer, la qual cosa unit a l’atractiu turístic de la localitat gironina, i a la bellesa i història dels trams que configuren el recorregut, continuarà incentivant la projecció de la prova dins i fora de les nostres fronteres.

Lloret de Mar es prepara per a convertir-se de nou, d’aquí a una mica més de dos mesos, en la capital de l’automobilisme nacional, com a centre neuràlgic de la prova que tornarà a marcar, igual que els dos últims anys, el punt de partida de la pròxima campanya. 
V-Line Org. ha presentat aquest matí, a l’ajuntament de la localitat, tots els detalls concernents al 9 Rally Lloret de Mar, amb el qual s’inaugurarà una vegada més, els pròxims dies 4 i 5 de febrer, el calendari de competicions al nostre país.

Un tret afegit al valor turístic de la costa lloretenca, i a la tradició i espectacularitat del recorregut, que defineix al Rally Lloret de Mar com l’escenari perfecte perquè els equips nacionals, i també un ventall cada vegada més considerable de participants estrangers, estrenin la temporada en les carreteres gironines. 
Les mateixes que protagonitzaran el recorregut de la tercera edició organitzada de manera consecutiva per V-Line Org., dividit novament en dues etapes (divendres i dissabte) amb una ordenació de trams al revés respecte a l’esquema pel qual es va regir la carrera el mes de febrer passat, buscant millorar la logística i seguretat de l’esdeveniment. 

La Pujada Els ÀngelsSta. Pellaia i Canyet conformaran el bucle a doble passada amb el qual donarà principi la competició, la tarda del 4 de febrer. L’acció es focalitzarà l’endemà en els traçats igualment pintorescos i significatius de Tossa-St. GrauCladells i Osor, que totalitzaran un itinerari de 12 trams i 148,86 quilòmetres cronometrats. 
El parc d’assistència del 9 Rally Lloret de Mar se situarà davant de la seu de l’Hotel Evenia Olympic Palace, on tornarà a allotjar-se la base de la carrera. Una nova ubicació encaminada a facilitar el treball dels equips en un espai més ampli, i pròxim a més al centre neuràlgic de la prova i al pavelló on tindran lloc les verificacions tècniques i administratives. 


L’emblemàtic Passeig Marítim de Lloret de Mar acollirà un any més el parc tancat i el podi de sortida i arribada durant les etapes de divendres i dissabte, tornant a emmarcar així la postal més característica del ral·li que va reprendre fa tres temporades V-Line Org., la projecció a escala nacional i internacional continuarà creixent exponencialment amb motiu de la disputa de la seva novena edició.

Francesc Gutiérrez, màxim responsable de V-Line Org:“Aquesta serà la tercera edició de la prova en mans de V-Line Org., l’any passat va ser un èxit rotund i això és el que ens fa continuar treballant amb molta il·lusió. Un dels objectius que teníem era el d’atreure gent nova i a poc a poc s’ha anat aconseguint. Així doncs, aquesta és probablement una de les millors eines de màrqueting que hi ha, és a dir, no sols el boca-orella funciona, sinó que la prova en si és cridanera, i això, a més de permetre que el ral·li creixi, fa que Lloret de Mar pugui rebre a gent nova, que ve a gaudir de tots els beneficis que ofereix. Vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Lloret, per acollir-nos en el municipi, a la Diputació de Girona, i, especialment, als nostres patrocinadors, Michelin Motorsport, Evenia Hotels i Sieline, per fer possible el rally”.


Jaume Dulsat i Rodriguez, alcalde del Consistori: “Esperem la participació de més de 150 equips, amb representació de diferents països. Lloret de Mar és una destinació molt arrelada al motor, i més concretament als rallies. Encara amb les dificultats causades per la pandèmia, no hem deixat de programar en cap moment esdeveniments que generen gran expectació”.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica“Avui hem presentat una nova edició del Rally Lloret de Mar , promogut per Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret amb VLineOrg i que prendrà els carrers de Lloret, la Costa Brava i la Selva els dies 5 i 6 de febrer. Una nova cita a l’incabable calendari de la nostre vila.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button