NotíciesPublicitat

Torna Disco Hollywood a Lloret, nova gerència, nova filosofia

Vídeo promocional

La mítica discoteca Hollywood de Lloret de Mar tornarà a obrir les seves portes oficialment, després d’una parada de més de sis anys. La reobertura serà aquest proper dissabte 20 d’abril a partir de les 23h amb un nou i refinat ambient, tranquil i agradable. Una nit d’inauguració que es presenta amb diverses sorpreses a més de gaudir d’un espectacle a càrrec d’Amargura Cultura amb Paco Moreno i alguns sorteigs de consumicions durant la nit.

Ensenya aquesta invitació a l’entrada i entra gratis amb copa de cava

Això sí, cal confirmar l’assistència al telèfon del local al 601990999 per reservar i ser majors de 23 anys.

Nova gerència, nova filosofia

El lloretenc Albert Aulet és el nou director gerent de la “nova cara” de Disco Hollywood. I ell és qui ens ha donat més detalls d’aquest local que ben aviat tornarà a ser un punt de trobada per la gent del poble i el seu entorn. Situat en un lloc estratègic (Avinguda Vila de Tossa nº5), allunyat del “rovell de l’ou” de Lloret de Mar, Disco Hollywood ofereix un entorn segur, i a l’interior, una pista central per ballar i diferents espais reservats perquè tothom pugui gaudir d’una bona vetllada. Tot i que la llei permet l’entrada a joves a partir dels 16 anys, Disco Hollywood només permetrà l’accés als majors de 23, el que farà que els assistents siguin més adults i l’ambient sigui més adient als espectacles i música que oferirà el local.

Albert, hi ha canvis radicals a l’interior de la discoteca o s’ha conservat la seva essència?

S’ha respectat el mateix estil de decoració per poder inspirar les nostres festes i esdeveniments a la temàtica Hollywood. I un tema molt important, estem fent gestions per aconseguir oferir aparcament als nostres clients.

Els veïns de Lloret gaudiran d’algun privilegi?

La gent del poble té l’accés gratuït amb consumició obligatòria, i tindran la possibilitat d’un VIP per obtenir descomptes en les begudes.

Alguna normativa a destacar?

Entrada a partir de l’edat de 23 anys i “Dress Code”, o sigui, vestimenta adequada i respectuosa. Amb aquestes dues premisses crec que podrem configurar un ambient tranquil, agradable, segur i exclusiu, adequat per a adults que no volen conflictes ni música estrident.

Tindreu DJ resident o seran diferents professionals els que punxin?

Tot dependrà de si hi ha alguna festa temàtica. Per exemple, el primer cap de setmana d’obertura fem la Festa Llatina, la setmana següent, la Festa Russa, i al maig Festa Tecno. També depenent de la festa o celebració se seleccionarà el nombre de persones que podran accedir al local.

4 Comentaris

 1. Per fi, quina il.lusió que torneu a obrir amb una nova filosofia que crec que pel que expliqueu serà bona.Portàvem desde sempre anant i quan va tancar va ser dur. No hi encaixaven en lloc pràcticament. Hem viscut moltes nits meravelloses desde fa molts anys,moltes vegades érem com una familia ens coneixíem als porters de l’entrada, les noies que servien a los barra etc. Molts sort i fins aviat. No podrem ser a la inauguració però al maig esperem ser-hi i ja durant la temporada. Molta sort!

 2. Bona tarda,
  Jo vaig treballar allà de cambrera fa més de 10 anys i l’ambient ja començava a declinar.
  Espero q vagi molt bé amb la nova gestió!

  Suggeriment: Repensar dedicar els divendres a SBK (salsa, bachata i Kizomba). No tenim cap lloc on anar a la vora aquest dia i seria molt atraient.

  Salutacions!!!

 3. Algun dia es fara alguna festa dedicada a la produccio de cinema , comentaris i fins i tot alguna festa de premier de una estrena de una pel licula emb equip tecnic i artistic
  Seria bon reclam per el mon de la produccio i dustribucio de continguts audiovisuals , sobre tot tan a la vora de la Gran Sala de projeccio que tenim al Teatre de Lloret , projeccio al Teatre i festa al Hollywod
  Lloret Plato de La Costa Brava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button