ActivitatsNotíciesOci

Torna “Dies d’Aventura” un cap de setmana amb 14 experiències diferents, a preu reduït a Lloret de Mar

Aquest cap de setmana temàtic se celebrarà el 21 i 22 de maig

Sortides en caiac, quads, bungee jumping, parc de cordes, submarinisme, golf  o para-sailing són algunes de les propostes que s’ofereixen a preus molt especials 

Lloret de Mar organitza el cap de setmana del 21 i 22 de maig la segona edició de “Dies d’Aventura”; un programa d’activitats de turisme actiu en col·laboració amb les empreses especialitzades en propostes “outdoor” que formen part del projecte Lloret Adventure.

Dies d’aventura a Lloret de Mar” arriba amb catorze activitats diferents per a tots els públics i per a totes les edats a un preu especial. Sortides guiades de caiac tancat o doble, bateig de submarinisme, para-sailing, snorkel guiat, circuits al parc de cordes “Troll Aventura”, bungee jumping, Sky Bus, ruta en quads i tastets de pàdel i golf són només algunes de les propostes que es poden gaudir aquest cap de setmana a la destinació. Les places són limitades i els interessats poden adquirir les entrades al web: 👉🏻https://tickets.lloretdemar.org/ca/adventure

A més a més, tothom que reservi una experiència podrà accedir durant tot el cap de setmana als equipaments del Museu Obert de Lloret (MOLL)ensenyant el tiquet de l’activitat a les taquilles dels diferents elements patrimonials del MOLL (Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar, Turó Rodó, Castell de Sant Joan i Can Saragossa).

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “L’any passat vàrem llençar el projecte “Dies d’Aventura” per posar en valor que a més de tenir un entorn de platja i muntanya privilegiat, disposem d’una important oferta especialitzada per gaudir-ne i viure experiències úniques a través del turisme actiu. L’any 2021 les places de “Dies d’Aventura” es varen exhaurir en 24 hores”. Actualment hi ha un total de 12 empreses de turisme actiu que formen part del projecte Lloret Adventure.

Segons les dades del programa d’Intel·ligència Turística de Lloret de Mar (Mabrian Technologies)en el rànquing de productes la categoria de turisme actiu es va situar en primer lloc seguit de platges, cultura, gastronomia i esport.

•Font: Lloret Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button