CulturaNotícies

Tony Fibla presenta a Lloret el seu nou llibre “Explora tu interior” amb entrevista de Josep Puigbó

El 31 de maig, la Biblioteca de Lloret de Mar acollirà la presentació del nou llibre de Tony Fibla, titulat “Explora tu interior”. L’esdeveniment tindrà lloc a la Biblioteca de Lloret (Plaça Pere Torrent 1), a les 19:00 hores, i comptarà amb la presència del reconegut periodista Josep Puigbó, que entrevistará l’autora per aprofundir en el poder creatiu que resideix en cadascun de nosaltres.

Tony Fibla, nascuda a Badalona el 21 de gener de 1964, ha tingut una vida marcada per la creativitat i la recerca espiritual. Des de petita, ha passat els seus dies entre Badalona i Lloret de Mar, establint-se finalment a Canyelles, on viu amb els seus tres fills: Romà, Gemma i Laia.

El camí artístic de Fibla va començar en el disseny de moda, però aviat es va endinsar en una recerca interior que l’ha portat a connectar amb mestres de la saviesa atemporal. Aquesta exploració li ha permès emergir en una nova dimensió espiritual, que es reflecteix en la seva obra i experiència de vida. Des del 2013, ha exposat la seva obra a nivell nacional i internacional, a Europa i els Estats Units, i ha impartit tallers i conferències sobre la creativitat i el seu poder transformador.

El seu projecte més recent, “Explora tu interior”, va néixer de manera genuïna i sense expectatives. L’11 de març del 2020, una conversa amb el periodista Josep Puigbó va inspirar la creació d’aquesta obra. “Estic profundament agraïda a Josep, que m’ha animat i assessorat durant tot el procés”, comenta Fibla. Segons ella, quan un projecte té l’energia de la manifestació, la vida posa les persones necessàries en el camí per a la seva creació.

Tony Fibla ha viscut una transformació profunda a través de l’art i el creixement personal. La seva recerca de com l’art influeix en la sanació i la connexió espiritual l’ha portat a un estat superior de consciència, elevant la seva vibració i creant una nova realitat. Ara, la seva ànima desitja compartir aquesta experiència i col·laborar en una nova consciència més responsable, amorosa i compassiva.

Amb diversos projectes que potencien l’art i el coneixement sistèmic com a fonts d’inspiració i evolució, Tony Fibla continua la seva missió de co-crear una nova realitat. “Explora tu interior” és una invitació a seguir aquest camí de descoberta personal i espiritual, i l’esdeveniment a Lloret de Mar serà una ocasió especial per conèixer de prop aquesta inspiradora autora i la seva obra.

No et perdis l’oportunitat d’assistir a aquesta presentació única i endinsar-te en el fascinant món de Tony Fibla. Com ella mateixa diu: “Quan et sents beneïda, la gratitud es manifesta en totes les seves formes. Gràcies a la vida, a la terra, a l’Univers, a Déu, a tu…”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button