El PobleNotícies

Territori adjudica el projecte per construir 66 habitatges de lloguer assequible a Lloret de Mar

El Departament de Territori, a través de l’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha formalitzat avui el contracte amb l’equip Bonell i Gil arquitectes per a la redacció del projecte i la direcció de les obres de construcció d’una promoció de 66 habitatges de lloguer assequible a Lloret de Mar.

Els nous habitatges, amb un cost aproximat de 9 milions, es construiran a l’avinguda de Vila de Blanes, 173, en una parcel·la que l’Ajuntament de Lloret de Mar va cedir a l’Incasòl en dret de superfície per 75 anys, prorrogables a 99.

La consellera de Territori, Ester Capella, durant la seva visita a Lloret de Mar
La consellera de Territori, Ester Capella, durant la seva visita a Lloret de Mar

L’equip d’arquitectes Bonell i Gil ha estat el guanyador del Concurs de selecció d’equips per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció. La sostenibilitat ha estat un dels criteris prioritaris de la convocatòria, demanant que les propostes incloguin estratègies per a la reducció de l’impacte ambiental de l’edificació.

L’edifici de 66 habitatges constarà de planta baixa, on s’hi ubicaran sis dels habitatges, i cinc plantes pis, amb 12 habitatges cadascun. Els pisos tindran dos dormitoris i una superfície útil que oscil·larà entre els 55m2 i els 62m2. A més, també es construiran 66 places d’aparcament distribuïdes en les dues plantes soterrani.

Planta tipus de la nova promoció d’habitatges de lloguer assequible a Lloret de Mar.
Planta tipus de la nova promoció d’habitatges de lloguer assequible a Lloret de Mar.

L’Ajuntament, l’Incasòl i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya han acordat que més d’un 25% dels habitatges construïts es destinaran a joves de fins a 35 anys, i un altre 25% seran per a col·lectius específics previstos a la Llei del dret a l’habitatge.

Una nova porta urbana de Lloret de Mar

Imatge dels terrenys on es construiran els 66 habitatges de lloguer assequible a Lloret de Mar.
Imatge dels terrenys on es construiran els 66 habitatges de lloguer assequible a Lloret de Mar.

La parcel·la on es desenvoluparà la promoció d’habitatges forma part del polígon d’actuació urbanística Santa Clotilde Nord (PAU33), que es veu reforçat amb la nova promoció d’habitatges com a porta urbana de ponent del nucli de Lloret de Mar. El barri de Santa Clotilde i Fenals, situat a l’oest del municipi, és un barri residencial proper a la platja de Fenals, un barri tranquil i familiar, amb tots els serveis i transports públics.

2 Comentaris

  1. Bona tarda, sóc veí de Fenals i recentment m’he donat d’alta a la oficina d’Habitatge per poder accedir a la sol·licitud de pisos d’ajuda social.
    On es podrien consultar i veure els plànols i dades de disposició i distribució d’aquests pisos??
    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles relacionats

Back to top button